Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

A les 14:00 hores, la participació a les Eleccions Generals a Sant Quirze del Vallès, se situa al 35,1%

Als anteriors comicis a les Corts Generals, celebrats el 2011, la participació se situava en un 38,63% a aquesta hora


A les 14:00 hores, la participació a les Eleccions Generals a Sant Quirze del Vallès, se situa al 35,1%
La participació a les 14 hores ha estat de 5.082 ciutadans i ciutadanes de Sant Quirze del Vallès, el que suposa el 35,1% Als anteriors comicis a les Corts generals, celebrats el 2011, a aquesta hora hi havia una participació del 38,63%. 
Recordem que el total d’electors censats és de 14.478. Els locals electorals són els següents: escola El Turonet, escola Onze de Setembre, Torre Julià, Biblioteca Municipal, escola Lola Anglada, Casal d’Avis, La Patronal i Local social del Poble Sec. Recordem que l’accés al Casal d’Avis s’efectuarà per la porta de la plaça dels Avis i no pel carrer del Pintor Vila Puig. Podeu consultar el vostre en el següent enllaç: Consulta cens electoral.
Durant tota la jornada us informarem sobre el desenvolupament de les eleccions. A 18h hi haurà de nou dades de participació i a partir de les 20h començarem a emetre els primers resultats escrutats.
L’escrutini de la jornada electoral es podrà seguir en rigorós directe tant mitjançant ordinadors de sobretaula com dispositius mòbils a: www.santquirzevalles.cat/escrutini