Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El Ple aprova definitivament els impostos i les taxes per a l'any vinent

El punt va comptar amb els vots a favor de Junts per Sant Quirze i ICV, l'abstenció de Ciutadans i els vots en contra de CiU i PSC


El Ple aprova definitivament els impostos i les taxes per a l'any vinent

Ahir dilluns al vespre es va dur a terme una sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament amb un únic punt en l’ordre del dia: la resolució a les al·legacions i aprovació definitiva de la modificació de les Ordenances Fiscals de l’exercici 2016. Recordem que les principals novetats de les Ordenances Fiscals presentades per l’equip de govern el passat octubre eren la rebaixa d’un 6% de mitjana en els rebuts de l’IBI i la possibilitat de pagar aquest impost en 10 mensualitats quan fos superior a 400€.

Les principals demandes dels partits de l’oposició van ser la rebaixa del tipus impositiu aplicat per l’Ajuntament a l’IBI i rebaixar de 400 a 100 euros el requisit per poder demanar pagar l’impost en 10 mensualitats. Aquestes al·legacions van ser desestimades per l’equip de govern per motius d’equilibri pressupostari i per motius tècnics, respectivament. Les Ordenances Fiscals per a l’exercici 2016 van ser aprovades amb els vots de Junts per Sant Quirze (8) i ICV-EUiA (1). Ciutadans (2) es va abstenir i CiU (4) i PSC (2) van votar-hi en contra.

Podeu escoltar l'emissió realitzada en directe a Ràdio Sant Quirze al següent enllaç.