Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze es prepara per rebre Ses Majestats els Reis d’Orient

El Campament reial, manualitats per crear estrelles i campanyes com “Demana un desig per SQV” preparen la Cavalcada


Sant Quirze es prepara per rebre Ses Majestats els Reis d’Orient

Campament reial

El Parc de les Morisques esdevindrà els propers 3 i 4 de gener seu del Campament Reial. Tots els nens i nenes de Sant Quirze tindran l’oportunitat de lliurar les cartes amb els seus desitjos a l’ambaixador, que escoltarà els petits i farà arribar les seves missives a Ses Majestats els Reis Mags. Des de les 17 fins les 20 hores es podrà participar en aquesta iniciativa, organitzada per l’entitat Sant Quirze Té Vida. 

Demana un desig
 
Els infants que s’acostin al campament tindran l’opció d’escriure en una butlleta un desig per a Sant Quirze. Així, podran sol•licitar als Reis el que creguin més convenient per al seu poble, de manera que el dia de la Cavalcada, l’alcaldessa li lliurarà totes les propostes a Ses Majestats. Una oportunitat única perquè siguin escoltades per aquestes autoritats. Trobareu les butlletes al mateix parc, doncs l’Ajuntament habilitarà taules, rotuladors i una urna per dipositar-les.  Demaneu el vostre desig!
 
Pinta la teva estrella
 
El municipi ha d’estar ben preparat per acollir la Cavalcada de Reis. I per aquest motiu, demana a tothom que participi pintant una estrella per rebre els Reis. Podeu retallar-la, decorar-la, pintar-la, enganxar-hi purpurina... Així, quan passin els Reis tothom pot aixecar la seva estrella i Sant Quirze es tenyirà de màgia. No oblideu penjar una foto de la vostra estrella a les xarxes socials amb #SQVdeReis. Amb les vostres fotos farem un tauler de record que es donarà a Ses Majestats! 
Les estrelles es van distrubir a les escoles del poble, però si no en teniu les trobareu a l'Ajuntament i al Campament Reial.
 
Ses Majestats arribaran en tren! 
 
Els reis Melcior, Gaspar i Baltasar protagonitzaran la tarda del 5 de gener la Cavalcada pels carrers del poble. A les 18 hores arribaran en Ferrocarril a l’estació dels FGC i saludaran a la ciutadania que els vingui a rebre. Aproximadament, uns vint minuts més tard, ja estaran dalt de les carrosses per repartir il•lusió als més petits.
 
La Cavalcada farà el següent recorregut: Avinguda Països Catalans, rambla de Lluís Companys, avinguda Camí del Mas, rotonda FGC, avinguda de Pau Casals, carrer Mossèn Francisco Rosales i plaça de la Vila. 
 
IMPORTANT: Per motius de seguretat, Ses Majestats Els Reis llençaran caramels a només dos punts del recorregut: a la rambla de Lluís Companys i a l’avinguda Pau Casals. Serà quan el seguici estigui aturat al carrer. 
 
Just després, Ses Majestats adoraran el pessebre vivent de la Parròquia de Sant Quirze i Santa Julita i aniran a la plaça d’Anselm Clavé per rebre la clau del poble i agafar les cartes dels nens i les nenes. 
 
La Cavalcada de Reis compta amb la col•laboració d’Expofinques Terrassa, Toys’R’Us, Cristalleria Sant Quirze, La Fusteria, Forja i Curvats Sant Quirze, Grúas Marín, Materiales para la Construcción Lorente, L’Espígol, Vallesana d'Elevació i Serveis i Copy’s. L’Ajuntament de Sant Quirze agraeix la implicació de ciutadania i entitats en l’organització de la Cavalcada.
 
Cavalcada a Les Fonts
 
La Cavalcada de Reis al barri de Les Fonts començarà a les 18 hores al carrer de Santa Teresa i seguirà per Mossèn Josep Pons, passeig de Lola Anglada, Sant Agustí, Roma, plaça de Manel Mañas, Turonet, Bisbe Sanahuja, camí de Can Falguera, Verge de Fàtima, Sant Quirze, Església,  Passeig dels Horts, Sant Quirze, Mare de Déu del Roser, on els reis faran l’adoració del pessebre de la Parròquia. Tot seguit passaran per avinguda de Perramon, passeig del Ferrocarril, Santa Rosa i Josep Mitats fins a la pìsta poliesportiva. Allà hi haurà xocolata calenta per als infants i els nens i les nenes podran parlar amb els Reis.