Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Una avaria elèctrica afecta la xarxa de gas i activa el Pla Bàsic d’Emergències Municipals

Gas Natural ha confirmat que no s’ha detectat cap fuita de gas


Una avaria elèctrica afecta la xarxa de gas i activa el Pla Bàsic d’Emergències Municipals

Una avaria elèctrica a la xarxa viària, a l’alçada del número 56 de l’avinguda Pau Casals, va provocar, ahir al vespre, l’activació del Pla Bàsic d’Emergències Municipals (PBEM) en fase d’alerta. Cap a les 20.30 hores, una olor semblant a gas va alertar els veïns de la zona i, ràpidament, es va activar el PBEM en fase d’alerta. A la zona afectada es van personar agents de la Policia Local i Bombers, així com el servei tècnic de Gas Natural i d’Endesa, i tècnics municipals. De forma preventiva, es va tallar el subministrament de gas i electricitat als abonats de la zona afectada.
Finalment, el operaris van confirmar que es tractava d’una avaria elèctrica que afectava la xarxa de Gas Natural, tot i que s’ha confirmat que no hi ha hagut cap fuita de gas.
Durant la nit, operaris de Gas Natural han realitzat dues cales al carrer per seccionar la canonada. A hores d’ara encara hi ha uns tretze habitatges sense subministrament de gas per precaució. Per la seva banda, Endesa va restablir, provisionalment, el servei de llum cap les 2 de la matinada, i aquest matí està realitzant tasques per acotar l’avaria.
Actualment, el PBEM segueix activat en fase de prealerta de forma preventiva.