Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Gran rebuda a Ses Majestats els Reis d'Orient

Sant Quirze va acollir la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar amb un gran entusiasme


Gran rebuda a Ses Majestats els Reis d'Orient
La visita de Ses Majestats els Reis d'Orient el passat 5 de gener al vespre va comptar amb una càlida acollida. Els reis Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar en ferrocarrils a l'estació del municipi i van recorre'l dalt de les carrosses tot repartint il·lusió als més petits. Des de l’avinguda de Països Catalans fins a la plaça de la Vila, centenars de santquirzencs els esperaven. El municipi va rebre la comitiva amb tot d’estrelles que van retallar, pintar i decorar els més petits, a proposta de l’Ajuntament, i tenyint així de màgia la cavalcada.

Ses Majestats van adorar el pessebre vivent de la Parròquia de Sant Quirze i Santa Julita i, a continuació, es van dirigir a la plaça d’Anselm Clavé per rebre, de la mà de l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras,  la clau del poble i agafar les cartes dels nens i nenes, així com un seguit de desitjos per a Sant Quirze que durant els dies de Campament Reial els més petits van escriure en butlletes.

Cal remarcar que els dies 3 i 4 de gener el Campament Reial, una iniciativa de Sant Quirze Té Vida, va estar protagonitzat per l'ambaixador reial, que recollia les cartes dels infants. El dia 4, el campament es va traslladar del Parc de les Morisques a la Patronal, a causa del mal temps. 

La Cavalcada de Reis ha comptat amb la col•laboració d’Expofinques Terrassa, Toys’R’Us, Cristalleria Sant Quirze, La Fusteria, Forja i Curvats Sant Quirze, Grúas Marín, Materiales para la Construcción Lorente, L’Espígol, Vallesana d'Elevació i Serveis i Copy’s. L’Ajuntament de Sant Quirze agraeix la implicació de ciutadania i entitats en l’organització de la Cavalcada.

 

Podeu veure les fotografies de la Cavalcada en aquest enllaç, i el video de la mateixa clicant aquí.