Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sant Quirze acull diumenge una Pedalada Solidària per recaptar fons pels damnificats del terratrèmol d’Haití.

La iniciativa s'iniciarà a les 10:00 hores als exteriors del Centre Cívic Can Feliu.


Sant Quirze acull diumenge una Pedalada Solidària per recaptar fons pels damnificats del terratrèmol d’Haití.

Aquest diumenge, dia 21 de març, Sant Quirze del Vallès celebra una Pedalada Solidària per recaptar fons pels damnificats del terratrèmol d’Haití. Aquest esdeveniment comptarà amb una pedalada per a adults i una infantil. La modalitat d’adults preveu sortides a partir de les 10 del matí en grups de 2 a 4 persones en BTT. Els i les participants comptaran amb un llibre de ruta que els guiarà fins a diferents punts del circuit on caldrà trobar totes les fites en el menor temps possible. El recorregut estarà entre els 15 i 20 quilòmetres en qualsevol cas. Per altra banda, la modalitat infantil transitarà, guiada, tant per l’entorn urbà com natural.

Els exteriors del Centre Cívic de Can Feliu seran l’espai de trobada i de serveis.

Les inscripcions, limitades a 150 grups amb un preu solidari de 3 € per persona, es poden realitzar el mateix dia 21 a la Masia de Can Feliu des de les 8:00 fins esgotar el numero de places, o virtualment a www.pedaladadelmussol.org.


La pedalada infantil serà gratuïta, si bé els pares i mares podran fer les seves aportacions en una guardiola. D’altra banda, les persones interessades en col·laborar, però que no puguin participar, disposen de la modalitat d’inscripció “km. 0”, mitjançant la qual podran fer les seves aportacions.

Els diners recaptats es destinaran al Fons Català de Cooperació.

Organitzen: Penya Mussolenca i Unitat d’Esports de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Open Natura, Cobega i Creu Roja.

Altres iniciatives dutes a terme per ajudar als damnificats pel terratrèmol d’Haití.

Sant Quirze del Vallès ha dut a terme una sèrie d’accions solidàries per ajudar als habitants d’Haití després del terratrèmol que va destrozar el país. L’Ajuntament de Sant Quirze va obrir un número de compte a la Caixa on tothom que ho desitgés podia fer-hi aportacions. Els ciutadans i ciutadanes de Sant Quirze encara poden participar.El número és: 2100-0362-12-0200235520.

D’altra banda, els avis i àvies del Casal d’Avis van dur a terme el passat 30 de gener, el “Gran Espectacle dels avis del Casal” i el passat 2 de març la Patronal va acollir un Concert Solidari, en què van actuar l’Orquestra Jove de l’Escola Municipal de Música Can Barra i altres formacions musicals del centre. Les dues iniciatives tenien per objectiu recaptar fons per a les víctimes del terratrèmol d’Haití.