Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

Teatre infantil, sortides per la natura o formació en higiene alimentària són algunes de les propostes


El cap de setmana a SQV

El cap de setmana al municipi es presenta amb una oferta variada de propostes. Des d’excursions per l’entorn de Les Fonts a teatre per a infants o sessions formatives. Preneu bona nota.

 
Curs d’higiene alimentària
La regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament, amb la coordinació del Servei de Comerç i el suport de la Diputació de Barcelona, ha organitzat dos cursos relacionats amb la higiene alimentària, al celler de Can Barra. I en preparen dos més.
Les dues primeres sessions van tenir lloc el 25 de novembre i el 2 de desembre i  van comptar amb una elevada participació de persones que pertanyen al sector del comerç detallista d’alimentació. 
Ara, les properes sessions se centraran en la formació per a menjadors escolars i entitats, a càrrec de la nutricionista Anna Gispert Muñoz. 
La sessió per a menjadors escolars serà el dia 16 de gener. 
La sessió orientada a les entitats es farà el proper 23 de gener. 
 
Teatre infantil
Una altra de les propostes per a aquest cap de setmana gira entorn el teatre per a infants. Sota el nom “Les princeses també es tiren pets” Rialles porta de la mà de la companyia El Replà aquesta obra en què la reina del mirall s’assabenta que existeix un llibre, amagat al país de les princeses, on hi ha escrits de tots els secrets de les princeses més famoses del món. Necessita trobar aquest llibre urgentment ...
Si voleu saber com acaba aquesta història, només cal que us acosteu a La Patronal a les 18 hores. El preu és de 6 euros (5 euros amb carnet de Rialles).
 
Una passejada matinal
Diumenge, l’Associació de Veïns i Propietaris de Les Fonts organitza una excursió matinal a peu des del baixador de Vallvidrera a la font de la Budellera, tornant per la serra d’en Cardona. La sortida serà a l’estació dels FGC a les 8.30h i la durada prevista és d’unes tres hores. Cal portar roba i calçat còmode, esmorzar i beguda, i anar preparats per si plou.
 
L’OAC obre dissabte
L’Oficina d’Atenció Ciutadana obre aquest dissabte de 9 a 14 hores. Us recordem que l’Oficina d’Atenció Ciutadana Central iniciarà un nou horari d’atenció a partir de l’1 de febrer de 2016, avançant l’horari de tancament de les 20 a les 19 hores. Aquesta és una de les mesures que se suma al projecte de promoció dels tràmits electrònics, que es preveu impulsar de manera decisiva al llarg d’aquest exercici. 
L'Oficina obrirà els dissabtes de 2016 següents: 16 de gener, 20 de febrer, 19 de març, 16 d'abril, 21 de maig, 18 de juny, 17 de setembre, 15 d'octubre, 19 de novembre, 17 de desembre. L'horari d'atenció dels dissabtes és de les 9 a les 14 hores.
 
Dilluns comença l’Aula d’estudi
De nou  l’Ajuntament torna a organitzar l’aula d’estudi adreçada a tots aquells joves que necessiten un espai tranquil i confortable on poder estudiar en horari nocturn entre les 21 i les 01 h de dilluns a dijous i els dissabtes i els diumenges de 16 a 21 h. L'aula d'estudi romandrà oberta del 18 de gener al 4 de febrer. Aquesta aula s’habilita a la sala d’actes fora dels horaris habituals de la biblioteca i disposa de taules i connexió a internet amb wiifi per a tots aquells joves amb carnet d’usuari de la biblioteca i  el seu ús d'adreça a joves estudiants de Sant Quirze nascuts a partir de l’any 2000.
 
 Si voleu conèixer més al detall les activitats, cliqueu el següent enllaç.