Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Últims dies d’inscripció de comparses i paradetes al Carnestoltes 2016

El termini finalitza el proper divendres 22 de gener


Últims dies d’inscripció de comparses i paradetes al Carnestoltes 2016

Les comparses interessades a participar al concurs de Carnestoltes 2016, que tindrà lloc el 6 de febrer, així com les entitats que desitgin sol•licitar una paradeta de venda de botifarres, poden fer la inscripció fins al proper divendres 22 de gener.
Pel que fa les comparses, el requisit és que estiguin formades per un mínim de 10 persones. Respecte les entitats que vulguin disposar d’una paradeta de venda de botifarres, aquestes han d’estar inscrites al Registre Municipal d’Entitats, i els seus components hauran d’anar disfressats i guarnir la paradeta en funció de la temàtica escollida.
Les persones interessades a participar al concurs de Carnestoltes en les modalitats individuals (de 0 a 7 anys, de 8 a 17, i majors de 18 anys), disposen d’una setmana més per formalitzar la inscripció ja que el tràmit està obert fins al 29 de gener.
Les inscripcions es poden realitzar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, o en línia.
La festa del Carnestoltes, com ja és tradició, comptarà amb una animada rua de comparses, seguida per l’arenga de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, el ball de màscares i la botifarrada popular, a càrrec de les entitats locals. La festa es podrà seguir també a través de les xarxes socials, amb l'etiqueta #SQVdeCarnestoltes.