Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

COMUNICAT DE PREMSA

En relació amb els registres que des de primeres hores d’aquest matí estan efectuant unitats de la Guardia Civil al nostre Ajuntament, l’Equip de Govern vol manifestar :


COMUNICAT DE PREMSA

1r- Les actuacions dels agents de la Guardia Civil, per  mandat judicial, tenen el seu origen en investigacions relacionades amb les adjudicacions d’obres realitzades durant el mandat municipal passat a l’empresa TEYCO.

2n- Que aquestes adjudicacions, realitzades per l’empresa municipal COMU en el marc de la construcció d’habitatge públic municipal, corresponen a l’any 2012.

3r- Que l’equip de govern actual, que respon a una altra majoria i conformació diferent a l’anterior mandat, es mostra especialment preocupat en veure com el nostre Ajuntament es pot  veure afectat en el marc d’investigacions judicials de les que es pot desprendre que diners públics del nostre municipi han estat utilitzats amb finalitats il•lícites.

4t- Mostrar la total  disponibilitat d’aquest Equip de Govern a col•laborar, amb les autoritats judicials, per tal d’esclarir amb la màxima celeritat qualsevol dubte que afecti a la nostra institució municipal. En aquest sentit, s’ha facilitat la documentació requerida.

5è- Tanmateix, amb el present comunicat, l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès vol adoptar el ferm compromís de defensar els interessos i patrimoni del nostre poble en el cas que aquests s’hagin pogut veure afectats. Amb això volem deixar clar que, en cap cas ens sentirem condicionats per escenaris i arguments, esperpèntics i ridículs, que pretenguin emmascarar actuacions que hagin dilapidat recursos municipals amb altres processos que actualment viu el nostre país.