Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

La Casa de Cultura Vila Puig acull dissabte una visita guiada a l’exposició “Retornar la imatge del lloc conegut”


El cap de setmana a SQV

L’oferta d’activitats del cap de setmana comença demà dissabte 23 de gener, amb una nova sessió d’iniciació a la marxa nòrdica, a càrrec de l’entitat Nordik Walks. Una proposta per a totes les persones que vulguin conèixer i practicar aquesta modalitat esportiva. La sessió començarà a les 9 del matí i té una durada prevista de 4 hores. Per a més informació, entreu al blog de l’entitat www.nordicwalks.cat. Us recordem que cal inscripció prèvia.
El mateix dissabte, a les 12 del migdia, les famílies amb infants de fins a 3 anys tenen una cita a la Biblioteca municipal per compartir l’Hora del Conte Menuts. Amb el títol “Objectiu: la Lluna” la Glòria Arrufat proposa una tendra faula que parla de la solidaritat, l’amistat i l’amor.
A la mateixa hora de dissabte, tindrà lloc una interessant visita guiada a l’exposició “Retornar la imatge del lloc conegut”, amb motiu del 125è aniversari del naixement del pintor Joan Vila Puig, a càrrec dels nets del pintor i comissaris de l’exposició. En Joan i l’Oriol Vila Puig dirigiran un recorregut per les pintures, dibuixos i fotografies de paisatges de Sant Quirze, del bosc de Can Feu i de Sant Pau de Riu-Sec. La visita tindrà una durada d’una hora aproximadament. Trobareu més informació al següent enllaç.

Presentació del Club Voleibol SQ

Diumenge 24 de gener, a partir de les 10 del matí, el Club Voleibol Sant Quirze celebra la seva primera presentació d’equips, al Complex Esportiu municipal. La jove entitat esportiva, que es va fundar l’abril de 2015, compta amb 9 equips de diferents categories, tots ells femenins, excepte un equip aleví mixt. En finalitzar la presentació oficial, tindrà lloc un partit de Super lliga Masculina entre el Club Mundet i el Barça, els dos clubs catalans amb més història en el voleibol nacional.

Us recordem que avui és l’últim dia per realitzar inscripcions al concurs de Carnestoltes per a comparses i sol•licitud de paradetes de venda de botifarres. Tanmateix, avui finalitzen les inscripcions al taller familiar: L’Armari de l’Olivia.

Per a més informació, consulteu l'agenda d'activitats.