Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Concerts solidaris per recaptar fons per a la població refugiada

El primer concert tindrà lloc el diumenge 31 de gener i comptarà amb les actuacions de Vibrem Cantant, dones per la Pau i la Societat Coral Il·lustració Artística


Concerts solidaris per recaptar fons per a la població refugiada

La plataforma d’Ajuda als Refugiats està organitzant un cicle de concerts per obtenir fons per ajudar a les persones que es troben als camps de refugiats europeus. El primer concert serà aquest proper diumenge 31 de gener a les 18 hores a la sala històrica de la Patronal i comptarà amb l’actuació de les corals Vibrem cantant, de l’Escola Municipal de Música Can Barra, Dones per la Pau i la Societat Coral Il·lustració Artística. L'acte estarà presentat pels Amics de Ràdio Sant Quirze. Les persones que hi vulguin assistir hauran de fer un donatiu de 3 euros.

Durant el concert, també es podran adquirir les polseres solidàries que s’han elaborat per ajudar la població refugiada que porten el lema “SQV ajudem els refugiats” a un preu de 2 euros. La recaptació s’incorporarà al número de compte corrent de la campanya per enviar a les entitats que treballen sobre el terreny amb els refugiats en ruta: ACNUR, Creu Roja i Metges sense Fronteres. El proper 28 de febrer se celebrarà un segon concert amb l’actuació de grups de jazz i soul.