Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Una cinquantena de persones participen en el curs d’higiene alimentària per a entitats

La formació, organitzada per l’Ajuntament, s’ha adreçat a entitats i associacions del municipi


Una cinquantena de persones participen en el curs d’higiene alimentària per a entitats

El celler de Can Barra va acollir dissabte una sessió formativa en higiene alimentària orientada a entitats i associacions del municipi. Una cinquantena de persones van participar en aquesta iniciativa, organitzada per la regidoria de Salut Pública i la regidoria de Participació Ciutadana, en coordinació amb la Diputació de Barcelona. La nutricionista Anna Gispert va ser l’encarregada de donar a conèixer les bones pràctiques d’higiene i manipulació d’aliments, així com els autocontrols bàsics per a la seguretat alimentària. Durant tres hores, es van abordar diversos aspectes com la conservació dels aliments, el seu tracte en l’organització de fires o esdeveniments i algunes mesures a tenir en compte per evitar malalties de transmissió alimentària, entre d’altres. 

Les entitats assistents rebran un certificat acreditatiu del curs.
Recordem que anteriorment, el celler ha acollit formacions orientades al sector del comerç detallista, al de la restauració i els menjars per emportar i als professionals que treballen en menjadors escolars.
Totes les sessions han estat gratuïtes.