Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Èxit de participació a la 2a píndola informativa sobre els nous programes d'ocupació i formació per a joves

Una trentena de joves van participar en aquesta jornada emmarcada en el sistema de la Garantia Juvenil


Èxit de participació a la 2a píndola informativa sobre els nous programes d'ocupació i formació per a joves

El passat dijous 21 de gener, el Centre Cívic Can Feliu va acollir una sessió informativa sobre la nova oferta de programes de formació i ocupació encabits dins del sistema de la Garantia Juvenil, en la que varen participar una trentena de joves. Es tracta de programes que tenen com a objectiu millorar l’ocupació i la formació dels i les joves del Vallès Occidental i en els que  participaran un nombre determinat de joves de Sant Quirze. Durant la sessió, tècniques del consell comarcal van exposar i explicar quatre dels projectes que a partir d'aquest trimestre començaran a tenir vigència:

FEM OCUPACIÓ PER A JOVES:  accions d’orientació, formació professional i experiència professional adreçades a joves de 18 a 29 anys amb ESO, CFGM o Batxillerat.

JOVES PER L’OCUPACIÓ 2015: intermediació laboral entre el perfil professional  del/la jove i l’empesa adreçada a joves de 16 a 25 anys amb ESO o sense ESO.

PROGRAMA INTEGRAL: accions d’orientació i formació professionalitzadora adreçades a joves de16 a 30 anys amb diversos perfils formatius.

EMPRENEDORIA JOVE PER PROMOURE LA SALUT I LA QUALITAT DE VIDA:  adreçat a joves de18 a 29 anys amb qualificació professional o superior i/o experiència professional i amb  inquietud per generar idees i posar en marxa un projecte.

El servei de joventut Canya Jove juntament amb el servei d’ocupació de l’Ajuntament van organitzar aquesta iniciativa amb la col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Occidental.