Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze i Les Fonts es preparen per celebrar el Carnestoltes

La festa tindrà lloc el proper 6 de febrer i comptarà amb la tradicional rua pels carrers del poble


 Sant Quirze i Les Fonts es preparen per celebrar el Carnestoltes

Ja s’estan ultimant els detalls per gaudir, el proper 6 de febrer, d’una de les festes més esbojarrades de l’any, el Carnestoltes. La celebració començarà a les 17.30 hores amb la tradicional rua de comparses i disfresses, que tindrà com a punt de sortida l’avinguda Països Catalans i continuarà per la plaça 14 d’abril, rambla de Lluís Companys, avinguda Camí del Mas, rotonda dels FGC, avinguda de Pau Casals i carrer de Francisco Rosales. El recorregut finalitzarà a la plaça de la Vila on la Reina Carnestoltes farà la seva arenga particular, seguida pel lliurament de premis del concurs de disfresses, comparses i paradetes de botifarres. La festa finalitzarà amb una botifarrada popular, a càrrec de les entitats locals, i amb el ball de màscares, a la Patronal, organitzat pels Mandukos. Tothom que hi vagi disfressat podrà accedir al ball de forma gratuïta. Les persones que no s’animin a disfressar-se hauran d’abonar l’entrada de 2€ amb consumició inclosa.
Les Fonts
La rua de Carnestoltes del barri de Les Fonts començarà, també, a les 17.30 hores, a la plaça de Manuel Mañas, i seguirà pel carrer de Roma, carrer de Sant Agustí, passatge de Lola Anglada, carrer de Mossèn Josep Pons, carrer de Nostra Senyora del Roser, carrer de l’Església, passeig de la Riera per finalitzar a la Pista Poliesportiva. Les persones que vulguin participar al concurs de disfresses podran fer la inscripció abans de començar la rua, a la plaça Manuel Mañas, a partir de les 16.30 hores.
L’acte central de la festa tindrà lloc a les 19 hores amb l’arenga del Rei Carnestoltes i el lliurament de premis del concurs de disfresses. A continuació, les entitats de les Fonts oferiran una botifarrada popular i un ball per a tots els participants.
La festa del Carnestoltes d'enguany compta amb la col·laboració d'Alcampo, Coca-Cola Iberian Partners, Expofinques Terrassa, Toys’R’Us, Sant Quirze Comerç, Kick Off, Llar i Moda Folch, La Place, Moom by Jennyfer Roca, Mim’s, El Brioix, Perruqueria Nieves, Respirfix i Fruites i Verdures El Mas.