Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

Propostes en anglès, taller de country, concert solidari i calçotada t'hi esperen!


El cap de setmana a SQV

El cap de setmana al poble comença amb una proposta en anglès! La sala d’actes de la Biblioteca Municipal acull el conte “Bob and the treasure hunt”; una història per a nens i nenes a partir de 6 anys. Malgrat les entrades són anticipades, podeu consultar la programació de l’Hora del Conte gener-maig en aquest enllaç, i apuntar-vos a properes iniciatives amb antelació.

D’altra banda, avui s’inicia el període d’inscripcions del Taller Familiar “L’armari de l’Olívia”. L'activitat forma part del Projecte "Laboratoris de Lectura Portàtil" que ha atorgat la Diputació de Barcelona, impulsat per la Gerència de Serveis de Biblioteques. Un projecte de promoció de la lectura en família. El taller tindrà lloc divendres 5 de febrer i s’adreça a nens i nenes de P5 a 3er i els seus familiars. 
Aprèn a ballar country!
Dones per Sant Quirze organitza aquesta tarda un taller de country obert a tothom. Es tracta de conèixer aquest estil musical format per diversos estils musicals del sud d'Estats Units, amb arrels en la música folklòrica tradicionals, el blues, el gospel i la música cèltica.
El taller es bimensual i es farà els divendres tarda de 17.00 a 20.30 h
Per a més informació i inscripcions a donespersantquirze@gmail.com
Calçotada Handbol Sant Quirze 2016
Dissabte l’Handbol Sant Quirze organitza una calçotada als exteriors del Centre Cívic Can Feliu. La venda de tiquets es farà a l’oficina del club o bé a la mateixa Masia. El preu és de 12€ si la compreu avui, o de 15€ el mateix dia.
Concert solidari amb els refugiats
La plataforma d’Ajuda als Refugiats està organitzant un cicle de concerts per obtenir fons per ajudar a les persones que es troben als camps de refugiats europeus. El primer concert serà aquest proper diumenge 31 de gener a les 18 hores a la sala històrica de la Patronal i comptarà amb l’actuació de les corals Vibrem cantant, de l’Escola Municipal de Música Can Barra, Dones per la Pau i la Societat Coral Il•lustració Artística. L'acte estarà presentat pels Amics de Ràdio Sant Quirze. Les persones que hi vulguin assistir hauran de fer un donatiu de 3 euros.
Durant el concert, també es podran adquirir les polseres solidàries que s’han elaborat per ajudar la població refugiada que porten el lema “SQV ajudem els refugiats” a un preu de 2 euros. La recaptació s’incorporarà al número de compte corrent de la campanya per enviar a les entitats que treballen sobre el terreny amb els refugiats en ruta: ACNUR, Creu Roja i Metges sense Fronteres.
 
Per a més informació sqvrefugiades@gmail.com
 
 
Podeu consultar el detall de l’agenda en aquest enllaç.