Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Èxit de públic al primer concert d’ajuda als refugiats

L'acte va recaptar 842€, que s'enviaran a les entitats que treballen sobre el terreny amb els refugiats en ruta


Èxit de públic al primer concert d’ajuda als refugiats

La plataforma d’Ajuda als Refugiats està organitzant un cicle de concerts per obtenir fons per ajudar a les persones que es troben als camps de refugiats europeus. El primer concert es va dur a terme el passat diumenge 31 de gener a les 18 hores a la sala històrica de la Patronal i va comptar amb l’actuació de les corals Vibrem cantant, de l’Escola Municipal de Música Can Barra, Dones per la Pau i la Societat Coral Il•lustració Artística. També hi va actuar la responsable de l’Espai de Dansa Sant Quirze, Paola Gutiérrez. L’acte va estar presentat pels membres de l’associació Amics de Ràdio Sant Quirze Xavier González i Quim Mullor.

El públic santquirzenc va omplir l’equipament municipal per gaudir de les actuacions i es va recaptar un total de 842€. La recaptació s’incorporarà al número de compte corrent de la campanya per enviar a les entitats que treballen sobre el terreny amb els refugiats en ruta: ACNUR, Creu Roja i Metges sense Fronteres. El proper 28 de febrer se celebrarà un segon concert amb l’actuació de grups de jazz i soul. Les persones que hi vulguin assistir hauran de fer un donatiu de 3 euros, com en l’anterior concert. Durant l’acte, també es podran adquirir les polseres solidàries que s’han elaborat per ajudar la població refugiada que porten el lema “SQV ajudem els refugiats” a un preu de 2 euros.

Les persones que no puguin assistir al concert però vulguin col•laborar amb la causa, poden fer el seus donatius al següent número de compte: ES70 0081 0073 1100 0102 5510.