Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Darrers dies per presentar propostes al Premi Mussol de Sant Quirze 2016

El proper 5 de febrer finalitza el termini per proposar personalitats o col·lectius a aquest guardó


Darrers dies per presentar propostes al Premi Mussol de Sant Quirze 2016
El proper divendres 5 de febrer finalitza el termini per presentar candidatures al Premi Mussol de Sant Quirze 2016. Es tracta d’una distinció honorífica anual que l’Ajuntament atorga a una persona o col•lectiu per reconèixer la seva activitat, normalment relacionada amb l’impuls de la identitat de Sant Quirze del Vallès.
 
Segons recull el reglament del Premi, les candidatures les pot presentar qualsevol veí o veïna que aporti una proposta subscrita, com a mínim, per 100 residents del municipi majors de 16 anys, i les entitats i associacions inscrites al Registre municipal d’Entitats. L’Alcaldessa també pot presentar candidatura, així com una tercera part dels regidors i de les regidores de la Corporació municipal.
 
Les propostes han d’anar acompanyades d’una valoració raonada que acrediti els mèrits de la persona o entitat que es pretén reconèixer, i s’han de presentar per instància a l’OAC, fins al 5 de febrer com a data màxima.
 
Una comissió formada per un representant de cada grup municipal, i presidida per l’Alcaldessa, valorarà les propostes presentades i n’elevarà una al Ple de la Corporació per a la seva resolució.
 
El Premi Mussol de Sant Quirze s’atorga des de l’any 2002 en el decurs de l’Aplec del Mussol. Els premiats dels darrers anys han estat el Sr. Àlvar Garcia (2015), l’Institut Sant Quirze (2014) i l’artista local Jordi Calvís (2013).