Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres

Segueixen les obres de millora a diversos carrers de la ciutat

Els treballs començaran dilluns 22 de novembre


Segueixen les obres de millora a diversos carrers de la ciutat

Dilluns començaran les feines de pintura de les voreres del carrer de Barcelona en els seus trams entre els carrers de Sant Jaume i d’Alfons XIII, i entre el carrer de Sabadell i la Ronda Arraona. Està previst que aquestes feines acabin el proper dimecres 24.
 
Entre dilluns i dimarts també es duran a terme les tasques d'asfaltat del carrer de Sant Pere, on prèviament s'hi han estat realitzant tasques de col·locació de vorades, ampliació de voreres i substitució de l'escomesa d'aigua. Dijous i divendres s'hi faran les feines de pintura de les voreres.
 
Per últim, entre dimecres i dijous es realitzaran feines de senyalització horitzontal als carrers de Pi i Margall i del Pont.
 
Mentre durin les obres els carrers quedaran tallats al trànsit i hi quedarà prohibit l'estacionament, tot i que es podrà accedir als aparcaments de 19:00 a 8:00 hores.
 
L’Ajuntament de Sant Quirze demana a la ciutadania comprensió per les molèsties que aquestes obres li puguin ocasionar, tot i que treballa per intentar minmitzar-les i recorda que es treballa per millorar el municipi.
Per a qualsevol dubte o incidència, us podeu posar en contacte amb l’Oficina del Programa de Gestió de les Inversions, ubicada a la rambla de Lluís Companys, número 14-B. El telèfon de contacte és el 93.721.94.33 i el correu electrònic és oficinainversions@santquirzevalles.cat.