Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Educar en valors, una nova sessió del Taller de Pares i Mares

El centre cívic Can Feliu acollirà una nova formació per millorar les relacions amb els fills


Educar en valors, una nova sessió del Taller de Pares i Mares

El proper 9 de febrer tindrà lloc una nova sessió de l’Escola de Mares i Pares, sota el nom “Eduquem en valors”. La mestra d’educació infantil i directora de programes educatius a Bolívia, Carme Herrera, abordarà el tema de l’educació en valors, entenent que la família és el principal espai educador i que els pares i mares tenen la responsabilitat fonamental en la construcció interior dels seus fills i filles. Paral•lelament es donaran estratègies als pares assistents perquè millorin les relacions amb els seus fills, tot repassant principis d’intel•ligència emocional.

La sessió començarà a les 19 hores i comptarà amb una presentació sobre aquests aspectes. A continuació es projectarà un video entorn el tema i es crearan uns grups de debat per tal de posar en comú compromisos de millora. Finalment, una avaluació de la sessió servirà per posar el punt i final a la trobada.
L’acte tindrà lloc a la Masia de Can Feliu i s’allargarà fins les 20.30 hores. Hi haurà servei de canguratge per facilitar l’assistència dels pares i mares. 
Les persones interessades a participar-hi, cal que enviïn un correu electrònic a: cooperaciosolidarita@santquirzevalles.cat.