Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Tot a punt per celebrar el Carnestoltes

La rua començarà a les 17.30 hores a l'avinguda de Països Catalans


Tot a punt per celebrar el Carnestoltes

El proper dissabte 6 de febrer Sant Quirze celebra la festa del Carnestoltes amb el tradicional concurs de disfresses, comparses i paradetes de venda de botifarres com a eix central de la festa.
Un cop finalitzat el termini d’inscripcions al concurs, el nombre de participants a les diferents categories és de 19 persones en la modalitat individual, 13 paradetes d’entitats i 7 comparses que desfilaran a la rua pels carrers del municipi. El jurat estarà format per diversos artistes locals i representants de les entitats del municipi. El veredicte del concurs i lliurament de premis tindrà lloc a l’escenari de la plaça de la Vila, cap a les 19.30 hores, en finalitzar l’arenga de la Reina Carnestoltes.
La rua de comparses i disfresses començarà a les 17.30 hores, a l’avinguda de Països Catalans, i continuarà per la plaça de 14 d’abril, rambla de Lluís Companys, avinguda del Camí del Mas, rotonda dels FGC, avinguda de Pau Casals i carrer de Francisco Rosales fins a la plaça de la Vila. La festa finalitzarà amb una botifarrada popular, a càrrec de les entitats locals, i amb el ball de màscares, a la Patronal, organitzat pels Mandukos.
Les Fonts
La rua de Carnestoltes del barri de Les Fonts començarà, també, a les 17.30 hores, a la plaça de Manuel Mañas, i seguirà pel carrer de Roma, carrer de Sant Agustí, passatge de Lola Anglada, carrer de Mossèn Josep Pons, carrer de Nostra Senyora del Roser, carrer de l’Església, passeig de la Riera per finalitzar a la Pista Poliesportiva. Les persones que vulguin participar al concurs de disfresses podran fer la inscripció abans de començar la rua, a la plaça Manuel Mañas, a partir de les 16.30 hores.
L’acte central de la festa tindrà lloc a les 19 hores amb l’arenga del Rei Carnestoltes i el lliurament de premis del concurs de disfresses. A continuació, les entitats de les Fonts oferiran una botifarrada popular i un ball per a tots els participants
La festa del Carnestoltes d'enguany compta amb la col•laboració d'Alcampo, Coca-Cola Iberian Partners, Expofinques Terrassa, Toys’R’Us, Sant Quirze Comerç, Kick Off, Llar i Moda Folch, La Place, Moom by Jennyfer Roca, Mim’s, El Brioix, Perruqueria Nieves, Respirfix i Fruites i Verdures El Mas.