Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

El programa SQ Viu l’Empresa torna a engegar amb el nou any

Les propostes del primer semestre se centren en les novetats fiscals i en les legislatives ambientals


El programa SQ Viu l’Empresa torna a engegar amb el nou any

Millorar la competitivitat, estimular el talent empresarial i promoure la innovació són tres dels principals objectius del Programa SQ Viu l’Empresa, un projecte que torna a engega amb el nou any, després de sis anys de consolidació.

Les propostes del nou programa se centren en les novetats fiscals i en les legislatives ambientals. En aquest sentit, el passat 2 de febrer es va celebrar una sessió sobre les novetats fiscals a càrrec de l’economista i assessor fiscal de la Cecot, Enric Rius.
Els propers 15 i 17 de març tindrà lloc una xerrada sobre els aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci. L’encarregada d’informar-los serà l’advocada de la consultora Ypaformació, Yolanda Presa. La sessió tindrà lloc de 9.30 a 13.30h.
A continuació, els dies 12 i 14 d’abril la consultora de l’empresa EBCCE, Eulàlia Balaña, informarà sobre “Com ser més competitiu en el teu sector”. També de 9.30 a 13.30h. 
Finalment, el 7 de juny es parlarà sobre les novetats en la legislació ambiental. Amb el nom “Posa’t al dia en les obligacions legals en matèria de residus, emissions, aigües, fiscalitat i autoritzacions ambientals”, la consultora Eva Morales, d’Empenta Consulting SL serà l’encarregada de fer la conferència, de 9.30 a 12.30h, emmarcada dins la Setmana del Medi Ambient. 
Totes les sessions tindran lloc a la Regidoria de Desenvolupament Econòmic i Local, a l’avinguda del Vallès, 97-99.
 
 
Per participar en el SQ Viu l’Empresa, podeu contactar al telèfon 937215208 o bé per correu electronic a empresa@santquirzevalles.cat o a emprenedors@santquirzevalles.cat. Totes les sessions són gratuïtes.