Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

El Carnestoltes és el principal protagonista de les propostes locals


El cap de setmana a SQV

Aquest divendres s’inaugura un cap de setmana ben especial. El Carnestoltes esdevé el protagonista de les propostes, amb una rua de ben segur molt participativa. L’avinguda dels Països Catalans acull dissabte a les 16.30 hores la concentració de la rua: comparses, carrosses i disfresses individuals. A continuació, a les 17.30 hores, començarà el recorregut que s’allargarà pels següents carrers: plaça 14 d’abril, rambla de Lluís Companys, av. Camí del Mas, rotonda FGC, av. de Pau Casals, carrer de Francisco Rosales i Plaça de la Vila. De fet, a la plaça es farà l’arenga de Sa Majestat la Reina Carnestoltes i es lliuraran els premis als participants. Una botifarrada a càrrec de les entitats locals donarà la benvinguda al ball de màscares organitzat pels Mandukos.

La festa del Carnestoltes d'enguany compta amb la col•laboració d'Alcampo, Coca-Cola Iberian Partners, Expofinques Terrassa, Toys’R’Us, Sant Quirze Comerç, Kick Off, Llar i Moda Folch, La Place, Moom by Jennyfer Roca, Mim’s, El Brioix, Perruqueria Nieves, Respirfix i Fruites i Verdures El Mas.
 
A Les Fonts també se celebra la tradicional rua que començarà a la plaça de Manuel Mañas, i acabarà a la pista poliesportiva, també amb botifarrada a càrrec de les entitats locals i ball final de festa.

L'Ajuntament també convida la ciutadania a disfressar de Festa les xarxes socials compartint-hi imatges amb el hashtag #SQVdeCarnestoltes.
 
Afectacions al trànsit per la rua
 
Els preàmbuls de la rua poden afectar lleument el recorregut del transport urbà a Sant Quirze.
Es tallarà la circulació a l’av. Camí del Mas i al carrer Vallcorba a partir de les 16.30 hores. No obstant, es facilitarà el pas de l’autobús sempre que les circumstàncies ho permetin. 
 
México Desperado
 
El Mode i la Sílvia del bar de la Masia Can Feliu organitzen dissabte una festa amb la temàtica "México Desperado", emmarcada en el Carnestoltes. Fins i tot hi haurà mariachis en directe! Serà a partir de les 21 hores. A més, qui hi vagi disfressat tindrà un regal.
 
Per més informació truqueu al 931894026
 
Vine a participar en aquest divertit Taller Familiar!
 
Si avui ja esteu preparats per al cap de setmana, podeu acostar-vos a la Biblioteca de Sant Quirze i participar de “L’armari de l’Olívia”. Es tracta d’una activitat que forma part del Projecte "Laboratoris de Lectura Portàtil" , atorgat per la Diputació de Barcelona i impulsat per la Gerència de Serveis de Biblioteques. Un projecte de promoció de la lectura en família. Serà a les 18 h i s’adreça a nens i nenes des de P5 fins a tercer, i als seus familiars.
 
Torna el Mercat ecològic
 
I com cada primer dissabte de mes, una quinzena de productors ens oferiran productes ecològics i artesans alimentaris, on hi destacaran: fruites i hortalisses, pa, mel, melmelades, olis, vins, productes càrnics, làctics, plantes aromàtiques, espècies, condiments, elaborats, conserves etc.
  
Més informació a : www.mercatecologicdelvalles.cat
  
Podeu consultar l’agenda al detall en aquest enllaç.