Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Cap de setmana trist a Sant Quirze

Ens han deixat la Salut Pastor i el Joan Carreras


Cap de setmana trist a Sant Quirze

Aquest cap de setmana contrastava l’alegria del Carnestoltes amb la tristesa d’haver perdut a dues grans personalitats santquirzenques. La matinada d’avui dilluns ens deixava la Salut Pastor, professora de l’Institut Sant Quirze i membre de l’AMPA El Turonet. Pastor era altrament coneguda per ser una de les màximes impulsores de la Mostra Nacional de Glosa. Va incorporar les creacions de glosa a les classes de català de l’Institut per tal que l’alumnat aprengués a crear aquestes composicions populars dels Països Catalans en què s’aguditza l’intel•lecte i l’agilitat verbal. Avui dilluns, a les 20 hores, el bar situat al carrer Pintor Vila-Puig, l’Estraperlo, acollirà càntics de glosa en homenatge a la Salut Pastor.

D’altra banda, ahir diumenge també ens va deixar en Joan Carreras, qui va estar vinculat a l’Handbol Sant Quirze des de la temporada 67-68. Va exercir de tresorer de l’entitat en la junta liderada per Josep Maria Vendrell fins a la temporada 86-87. L’Handbol Sant Quirze va ser la seva gran passió.

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès lamenta les seves pèrdues i trasllada el seu consol als amics i familiars de Salut Pastor i Joan Carreras.