Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’alcaldessa rep la nova jutgessa de Pau, Petra Molinero, i el seu substitut, Josep Lluís Llopis

El Ple de l'Ajuntament va aprovar per unanimitat escollir la seva candidatura per al càrrec


L’alcaldessa rep la nova jutgessa de Pau, Petra Molinero, i el seu substitut, Josep Lluís Llopis

L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, va rebre ahir la nova Jutgessa de Pau, Petra Molinero Mulas, i el seu substitut, Josep Lluís Llopis Martí.

La trobada va servir per donar la benvinguda als nous càrrecs, escollits per unanimitat en el marc de l’acord de Ple del mes de novembre. La reunió, celebrada a l'Alcaldia, va comptar amb representants de la Secretaria i la Policia municipals, que van manifestar la col·laboració institucional vers el Jutjat.
L’experiència professional i l’arrelament al municipi de Petra Molinero han estat decisius per escollir-la al capdavant del Jutjat, ubicat al carrer Clementina Arderiu.
La nova Jutgessa viu a Sant Quirze des del 1984 i va ser presidenta de l’Associació de Veïns de Sant Quirze Parc-Vallsuau durant quatre anys. També va ser regidora portaveu del Grup Municipal d’ICV a l’Ajuntament des del 2000 fins l’any 2007, tot i que, en l’actualitat, no està afiliada a cap partit.
Podeu consultar l’entrevista íntegrada publicada a l’Informem en aquest enllaç.
Recordem que les funcions d’un Jutjat de Pau són diverses però, fonamentalment, en l’àmbit del Registre Civil, atén qualsevol qüestió registral que plantegin els veïns i veïnes del respectiu municipi, com ara: expedició de certificats de naixement, tramitació d’expedients de matrimoni, inscripció de matrimoni civil o religiós, inscripció del naixement d’un fill o de defunció d’una persona d’aquest municipi.