Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

Les propostes per aquests dies són variades i algunes s'estrenen per primera vegada


El cap de setmana a SQV

El cap de setmana es presenta ben atapeït de propostes per gaudir del municipi. Algunes s’estrenen per primera vegada, com la Fira de Brocanters i la Festa dels Animals. Altres, s’aboquen a la cultura i la tradició. Finalment, també hi ha opcions per als amants de la natura.

Festa dels Animals

El proper 21 de febrer Sant Quirze celebra la primera edició de la Festa dels Animals. Els exteriors de Can Feliu acolliran aquesta nova iniciativa que té com a objectiu conscienciar sobre la tinença responsable d’animals i el que això implica respecte l’entorn i la convivència. Alhora, es volen fomentar els valors que els animals generen, els beneficis que impliquen per a la salut i l’educació dels més petits o la importància de tenir bona cura de les nostres mascotes.
Durant la festa l’Ajuntament facilitarà el cens dels animals, una de les obligacions dels propietaris, a més d’informar sobre l’ordenança de tinença responsable d’animals.
Els centres veterinaris del municipi faciliten el xipatge. Fins l’11 de març es podrà col•locar el xip a preu Festa dels Animals: 46€. A més, la Biblioteca Municipal posa a disposició de tothom bibliografia específica sobre els animals, del 15 al 21 de febrer.
Cal remarcar també que professionals de diferents sectors donaran consells i parlaran sobre els aspectes més relacionats amb la salut dels animals. 
 
Fira de Brocanters
Dissabte Sant Quirze celebrarà la Fira de Brocanters a l’avinguda de Països Catalans. La iniciativa començarà en aquesta data i es farà cada tercer dissabte de mes, excepte els mesos de juliol i agost, concretament els següents dies: 20 de febrer, 19 de març, 16 d’abril, 21 de maig, 18 de juny, 17 de setembre, 15 d’octubre, 19 de novembre i 17 de desembre de 2016.
 
Sortida matinal per conèixer els indrets representats a l’obra del pintor Joan Vila Puig
 
Seguint amb les activitats relacionades amb el 125è aniversari del naixement del pintor Joan Vila Puig, el proper dissabte tindrà lloc un recorregut a peu pels paisatges representats a l’obra del pintor, indrets de Sant Quirze i de l’entorn del barri de Can Feu de Sabadell.
L’activitat, relacionada amb l’exposició “Retornar la imatge del lloc conegut”, que encara es pot visitar a la Casa Vila Puig, començarà a les 10 del matí, a la plaça de la Vila, i té una durada prevista de 4 hores.
L’entitat Sitesize és l’organitzadora de la proposta, i compta amb la col•laboració de Connecta Sant Quirze, una plataforma veïnal interessada en la millora de la mobilitat sostenible a Sant Quirze, i l’Associació Cultural Can Feu, que treballa per a la recuperació del Castell de Can Feu i el seu entorn.
 
Excursió matinal a peu per Les Fonts
Aquest diumenge els Caminantes de Les Fonts tornen a organitzar una sortida matinal. En aquesta ocasió es tracta d’una passejada per Can Fatjó i el Turó de l’Espinagosa. La trobada serà a les 8.30h davant de l’Església, per anar en cotxe fins a Vallvidrera, des d’on s’iniciarà l’excursió. 
Us recordem que es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Associació de Veïns i Propietaris de Les Fonts. Cal portar roba i calçats còmodes, així com ganes de passar-ho bé! 
 
Portes obertes al Lola Anglada i al Pilarín Bayés
Les escoles del municipi comencen el calendari de portes obertes. Un any més, els centres escolars municipals ofereixen visites als seus equipaments i reunions informatives per tal que pares i mares puguin disposar de més elements a l’hora de decidir-se per un centre educatiu. Avui ho fan les escoles Lola Anglada i Pilarín Bayés, amb els següents horaris:
Lola Anglada: 19.02.16 a les 15:30 h
Pilarín Bayés: 19.02.16 a les 9:00 h i a les 15:00 h
 
L’OAC obre aquest dissabte
Us recordem que l’Oficina d’Atenció Ciutadana obre aquest dissabte. L'Oficina obrirà els dissabtes de 2016 següents: 20 de febrer, 19 de març, 16 d'abril, 21 de maig, 18 de juny, 17 de setembre, 15 d'octubre, 19 de novembre, 17 de desembre. L'horari d'atenció dels dissabtes és de les 9 a les 14 hores.
Des del passat 1 de febrer l’Oficina d’Atenció Ciutadana Central ha avançat l’horari de tancament de les 20 a les 19 hores. Aquesta és una de les mesures que se suma al projecte de promoció dels tràmits electrònics, que es preveu impulsar de manera decisiva al llarg d’aquest exercici. 
 
Podeu consultar les propostes a l’agenda del web, al següent enllaç.