Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Inici dels cursos de català a Sant Quirze

El Consorci per a la Normalització Lingüística organitza diverses formacions relacionades amb l’ortografia i la gramàtica


Inici dels cursos de català a Sant Quirze

El Consorci per a la Normalització Lingüística ha iniciat diversos cursos al municipi: taller d’ortografia, tallers de pronoms febles i cursos semipresencials de diversos nivells.
Taller d’ortografia
El dia 22 de febrer va començar el taller d’ortografia organitzat per l’Oficina de Català al Centre Cívic Can Feliu. Un total de 18 alumnes segueixen aquest curs, que tindrà una durada de 20 hores (de febrer a juny), una oportunitat per treballar a fons diversos temes que generen força dubtes (accentuació, dièresi, vocal neutra, ús de l’apòstrof...).
Places lliures per al taller de pronoms febles 1 i pronoms febles 2
D’altra banda, 11 persones s’han apuntat al taller de pronoms febles 1 que comença el dia 24 de febrer, una magnífica ocasió per treballar un dels aspectes que més temen els estudiants de català. Aquest taller es fa els dimecres de 7 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre i té una durada de 5 sessions. Aquest curs tindrà continuïtat en el taller de pronoms febles 2, pensat per aprendre les combinacions dels pronoms, que començarà la primera setmana d’abril. Si hi esteu interessats, adreceu-vos a l’Oficina de Català (93 721 18 99).
Cursos semipresencials
El 22 de febrer també van començar els cursos semipresencials dels  nivells bàsic, elemental, intermedi i de suficiència, per tal d’estudiar català a l’hora que els vagi millor. Aquesta modalitat, que implica treballar a la plataforma virtual Parla.cat (www.parla.cat) i assistir a dues sessions presencials per treballar l’expressió oral, és seguida per 13 alumnes del nostre municipi.