Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Diumenge, participa a la Matinal Solidària contra la Violència de Gènere

La jornada està adreçada a tots els públics i compta amb la participació de diverses entitats locals


Diumenge, participa a la Matinal Solidària contra la Violència de Gènere

Unir esforços per lluitar contra la violència de gènere és el principal objectiu d'aquesta matinal que proposen diferents entitats locals pel proper diumenge 21 de novembre.
A partir de les 9 del matí, el parc de les Morisques acollirà les activitats que han organitzat des de Motaris Club, l’Associació Cultural “Els Mandukos”, la Penya Deportiva Les Fonts, Creu Roja Sabadell, Cooperación y Ayuda, Dones per Sant Quirze, la Colla de Gegants i Grallers de Sant Quirze i el Grup Cultural de la Dona Caterina Albert.
Entre d'altres, els assistents podran participar en una gimcana esportiva o gaudir de la ballada de gegants, a les 11 del matí. A les 12 es farà la lectura d'un poema contra la violència de gènere i també començarà un partit de futbol al camp de futbol municipal en el qual els jugadors lluiran una samarreta contra la violència.
Al llarg del matí també es podrà gaudir d'actuacions musicals i d'una exposició sobre la coeducació. Els amants del modelisme també tindran l'oportunitat de veure una exhibició d'aquesta disciplina.