Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Demà se celebra ple ordinari del mes de febrer

Els punts de l'ordre del dia porten a aprovació un total de vuit mocions


Demà se celebra ple ordinari del mes de febrer

El ple ordinari municipal del mes de febrer està convocat per demà dijous, 25 de febrer, a les 19.30 hores a la planta baixa del Casal de Cultura, al carrer Nou, 10. L'ordre del dia és el següent:

1. Aprovació d'actes

2. Informes de Presidència

3. Atorgament Premi Dona de Sant Quirze del Vallès 2016

4. Premi Mussol de Sant Quirze 2016

5. Adhesió a l'Acord marc de subministrament de gas destinat als ens locals de Catalunya, adjudicat pel Consorci Català pel Desenvolupament Local de l'ACM a l'empresa Endesa Energia, SAU-pròrroga 2016.

6. Proposta modificació del conveni de cooperació intermunicipal entre els Ajuntaments de Sant Quirze i Terrassa per a la millora en la prestació de serveis al barri de Les Fonts.

7. Adhesió al sistema d'adquisició centralitzada de l'associació catalana de municipis i comarques i del consorci català pel desenvolupament local.

8. Autorització compatibilitat Antoni Alonso Permanyer.

9. Moció presentada per C's per limitar l'acumulació de càrrecs polítics

10. Moció presentada pel PSC-CP, de suport a les mobilitzacions i accions contra el Pla hidrològic de la Conca de l'Ebre.

11. Moció presentada pel PSC-CP, de suport als treballadors i treballadores processats i per la derogació de l'article 315.3 del Codi Penal.

12. Moció presentada per CiU, de rebuig a la decisió del govern espanyol en funcions de recórrer davant del Tribunal Constitucional la creació de la Conselleria d'Afers Exteriors i la Comissió d'Estudi del Procés Constituent, i de suport a les tres comissions creades al Parlament i que han de desenvolupar les lleis de desconnexió amb l'Estat.

13. Moció presentada per Junts-ERC-AM, per a declarar Felip VI i Maria de los Llanos de Luna persones no grates a Sant Quirze del Vallès.

14. Moció presentada per Junts-ERC-AM i ICV-EUiA-E, de suport a les mobilitzacions i accions contra el Pla hidrològic de la conca de l'Ebre.

15. Moció presentada per Junts-ERC-AM i ICV-EUiA-E, contra la criminalització del dret a vaga i la derogació de l'article 315.3 del Codi Penal.

16. Moció presentada pel PSC-CP, de suport a l'ocupació autònoma.

17. Precs i preguntes.