Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Afectacions al trànsit durant el cap de setmana

La Duatló de Rubí i treballs de manteniment de les línies elèctriques afectaran al pas de vehicles


Afectacions al trànsit durant el cap de setmana

Aquest diumenge, dia 28 de febrer, està previst que ENDESA, a través de l’empresa ELECNOR, efectuï una substitució de cablejat de la línia d’alta tensió que travessa el municipi. Els carrers afectats seran la ronda de Pladellorens, en el tram comprès entre el carrer de Sant Cugat i el carrer de Pep Ventura, i el mateix carrer Pep Ventura fins al carrer Pompeu Fabra.  Els treballs previs començaran a les 7.30 hores i no es podrà circular fins les 16 hores. En cas de pluja, és possible que es modifiqui l'actuació.

L'actuació estava prevista per dissabte però les previsions meteorològiques per aquesta jornada han fet que Endesa traslladi els treballs, en un principi i segons ha informat, a diumenge.

Afectacions a la línia L12
Aquests treballs de manteniment afectaran també el recorregut i les parades de l’autobús de la línia (L12). L’autobús no podrà passar per les parades dels carrers Llaurador, Pladellorens i Vila-Puig. Es realitzarà una parada provisional a la Ronda d’Arraona abans de la plaça Olivera. L’autobús circularà pel carrer de Castanyers, avinguda del Camp i el carrer Joaquín Rodrigo fins a arribar a la Ronda d’Arraona en ambdós sentits del recorregut.

Duatló de Rubí
D’altra banda, aquest diumenge 28 de febrer se celebra la Duatló de Rubí i, per aquest motiu, la C1413a quedarà tallada al trànsit des del passeig de Can Barra fins a Rubí. El tall de circulació es produirà de 8.30 a 13 hores.