Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Cultura, música i solidaritat conformen algunes de les propostes per aquests dos dies


El cap de setmana a SQV

El cap de setmana es presenta protagonitzat per les baixes temperatures, però això no impedeix que el municipi gaudeixi d’una agenda ben atapeïda de propostes i activitats: calçotades, tardes musicals i concerts són algunes de les iniciatives previstes.

Portes obertes a l’escola El Turonet

Recordeu que les escoles del municipi ja han iniciat el calendari de portes obertes. Avui, a partir de les 15.30 hores és el torn de l’escola El Turonet.

Un any més, els centres escolars municipals ofereixen visites als seus equipaments i reunions informatives per tal que pares i mares puguin disposar de més elements a l’hora de decidir-se per un centre educatiu. Aquest calendari precedeix les preinscripcions escolars. 
 
Darrer dia per visitar l'exposició a la Sala Vilapuig
Avui és el darrer dia per visitar l’exposició “Retornar la imatge del lloc conegut”, a la Casa de Cultura Vila Puig. Recordem que el passat dissabte 12 de desembre es va inaugurar aquesta mostra commemorativa del 125è aniversari del naixement del pintor Joan Vila-Puig. Una quarantena de persones es va acostar a la casa-museu del poble per gaudir de les obres exposades i de les explicacions de la família Vila-Puig. 
L’exposició romandrà oberta al públic avui fins les 20 hores. 
 
Nit Jove, nit màgica
Avui novament es posa en marxa una jornada amb el joc d’estratègia Magic the Gathering, que té un gran nombre d’aficionats entre els i les joves de Sant Quirze. Aquest cop s’organitza un torneig d’iniciació per a que els nous jugadors també tinguin oportunitat d’aprendre i millorar. El servei de joventut s’encarregarà de posar totes les cartes amb les que es jugarà tot i que no exclou que els i les jugadores puguin portar les seves pròpies. Preneu nota per a una nova edició d'aquesta activitat al Canya Jove. Per la d'avui les places estan tancades.
 
Calçotada Popular dels Mandukos
L’Associació Cultural Els Mandukos organitza aquest diumenge la seva popular calçotada. El menú constarà de calçots, mongetes amb botifarra, pantxineta de postres i vi i aigua. El preu del tiquet és de 15€. Podeu fer la reserva a Fruites i verdures Laura i a la rostisseria La Manduca. El dinar començarà a les 14 hores als exteriors de la Masia Can Feliu.
 
Tardes musicals de solidaritat amb els refugiats
La Mesa de Solidaritat i Cooperació i la Plataforma d’ajuda als refugiats organitzen una tarda musical oberta a tothom diumenge a les 18 hores. La Patronal acull aquesta iniciativa que compta amb la col·laboració de Rakhi Tirupathamma, Amics de la Ràdio i l’Associació de Músics de SQV. Hi actuaran els grups Ela Jam Blues, Soulamentsoul, StandardsBand, també intervindran els Amics de la Ràdio i Rakhi Tirupathamma amb els seus poemes. La recaptació anirà destinada a les entitats que treballen sobre el terreny amb els refugiats en ruta (ACNUR, Creu Roja, Metges sense fronteres i Proactiva Open Arms)
Les donacions són de 3 euros i també es poden fer mitjançant una fila 0 al següent número de compte: 
Fila 0: Número de compte ES70 0081 0073 1100 0102 5510 - Concert jazz
Per més informació adreceu-vos a sqvrefugiades@gmail.com
 
Més música a càrrec de la Bella Quirze Band
Dissabte el centre cívic Creu Alta-Can Balsach (Sabadell) acull l’actuació de la nostra Bella Quirze Band. A les 18.30 hores el grup de Sant Quirze ofereix un concert amb finalitats solidàries. Els beneficis aniran destinats a la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica. Podeu reservar entrades a sabadell@oncolliga.cat ó trucant al telèfon 685989212.
 
 
Trobareu més informació sobre les propostes del cap de setmana en aquest enllaç.