Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Canvi en la senyalització dels polígons industrials del municipi

El polígon de Can Torras serà el primer a compta amb la nova configuració a partir del 7 de març


Canvi en la senyalització dels polígons industrials del municipi

Els polígons industrials de Can Torras, Can Llobet i Can Casablanques comptaran des d’aquest mes de març amb senyalització vertical, una actuació que va néixer del projecte Sant Quirze Polígons Actius, iniciat al 2013 amb l’objectiu de treballar diferents millores que impulsessin la competitivitat dels polígons a diferents nivells i àmbits. Fruït d’una enquesta realitzada entre les empreses d’aquests espais industrials, l’Ajuntament va tenir coneixement que una de les prioritats d’aquest sector era la millora de la mobilitat i l’accessibilitat. És per això que es va realitzar un estudi de mobilitat amb la col•laboració dels serveis de Seguretat Ciutadana i Manteniment i serveis de l’Ajuntament per establir un projecte.

Els principals trets destacats de la nova senyalització són la priorització dels sentits únics en alguns carrers per augmentar la seguretat i proporcionar més zones d’aparcament. El primer dels polígons que
s’obrirà al trànsit amb la nova configuració serà el polígon Can Torras, el dia 7 de març. Avui es començarà a notificar els veïns i empreses afectades sobre aquests canvis. De moment, els senyals romanen tapats. A continuació, serà el torn del polígon Can Llobet, el dia 11 de març i finalment, el polígon Can Casablanques que s’obrirà el dia 14 de març. El fet que alguns carrers canviïn de sentit farà que sigui necessari extremar la precaució durant els primers dies. La Policia Local intensificarà la vigilància i la informació durant aquest període en les zones afectades. A banda de la senyalització vertical i els passos de vianant, es preveu que en breu es completi la senyalització horitzontal en els diferents polígons.