Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Obertes les inscripcions per participar al Segon Concurs Coreogràfic Joves en Dansa

La iniciativa tindrà lloc el 14 de maig als exteriors de la Masia Can Feliu


Obertes les inscripcions per participar al Segon Concurs Coreogràfic Joves en Dansa

El Servei de Joventut de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha convocat novament el certamen “Joves en Dansa” després de l’èxit aconseguit en la primera edició.  L'objectiu d'aquest concurs és promocionar la pràctica de la dansa entre el jovent i oferir una plataforma per a totes aquelles persones que practiquen la dansa de manera amateur, formal o informalment. Aquest esdeveniment tindrà lloc el dissabte 14 de maig als exteriors de la Masia Can Feliu i va adreçat a tots aquells grups, parelles i/o individuals d’edats entre 12 i 29 anys i està obert a qualsevol disciplina de dansa.

Categories
Hi haurà 3 modalitats: individual, duo i grup (en aquest cas un mínim del 30% dels integrants han d’estar empadronats a Sant Quirze del Vallès) i 2 categories: juvenil i adults. El jurat seran dos especialistes en dansa o arts escèniques de Sant Quirze del Vallès i un especialista en dansa o arts escèniques d’un altre municipi.

Inscripcions
Per inscriure's al campionat s'haurà d’omplir un formulari d'inscripció i enviar-lo per correu electrònic a canyajove@santquirzevalles.cat o dur-lo físicament al Servei de Joventut Canya Jove (Centre Cívic Can Feliu. C/Eduard Toldrà, s/n)  durant l’horari del servei: de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores, i els matins de dilluns, dimarts i divendres, de 10 a 13 hores. En el cas dels menors d’edat, la inscripció haurà d’estar signada pel pare, mare o tutor/a responsable del/la menor. La inscripció i participació al II concurs coreogràfic és totalment gratuïta.

Entre els dies 12 i 13 de maig de 2016 es publicarà la llista dels inscrits i l’ordre d’aparició el dia del concurs a les xarxes socials del Servei de Joventut Canya Jove i es comunicarà per correu electrònic als interessants i interessades.

Consulteu les Bases del Segon Concurs Coreogràfic Joves en Dansa