Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

L'Ajuntament de Sant Quirze passa comptes de la feina feta.

Una publicació especial recull totes les actuacions realitzades en els darrers mesos


L'Ajuntament de Sant Quirze passa comptes de la feina feta.

L'Ajuntament de Sant Quirze ha editat una revista especial sobre les accions i actuacions realitzades durant els darrers mesos al municipi, alhora que explica alguns dels projectes previstos per aquest any 2010.

Aquesta revista ha estat totalment finançada per les empreses adjudicatàries de les obres, i serveix per passar comptes davant de la ciutadania detallant les diferents obres i projectes, les empreses que els han realitzat, els tècnics que hi han participat, el cost, les persones que hi han treballat i els terminis, amb especial atenció a les 11 obres realitzades dins del Fons Estatal d'Inversió Local.

Ara que ben aviat es posaran en marxa les obres corresponents al Fons Estatal per a l'Ocupació i Sostenibilitat Local - ahir informàvem que ja s'han aprovat els 8 projectes per un valor de 1.575.415,99 €-, és un bon moment per fer balanç de la feina feta.

Segons el primer tinent d'alcaldia, Antoni Rebolleda, "l'any 2009,  a Sant Quirze, s'ha fet un gran volum d'inversió. Hem realitzat moltes obres necessàries, i hem intentat fer-les comptant amb l'opinió del veïnat, evitant al màxim les molèsties que tota obra comporta i complint terminis previstos. Això pot semblar que ha de ser la norma habitual, però de ben segur que molts quirzetencs i quirzetenques recorden que no sempre havia estat així en el passat. De fet, en les visites d'obra hem tingut moltes ocasions per escoltar les seves pors i preocupacions per experiències passades. Per això, ara retem comptes de la feina feta per tal que pugui ser examinada i valorada per tots els ciutadans i les ciutadanes. I aprofitem aquesta oportunitat per fer palès el nostre compromís de continuar amb la mateixa exigència de qualitat, participació i rigor en les obres i projectes per aquest any 2010".

Per l'alcaldessa, Montserrat Mundi, "hem volgut passar comptes de la feina feta fins ara. Sé molt bé que encara resta molt per fer. I durant l'any 2010 continuarem fent. posarem en marxa projectes estratègics pel futur del municipi, com són equipaments educatius, socials i esportius. Realitzarem els 8 projectes finançats pel FEOSL i que abasten temes de sostenibilitat, eficiència energètica i millora d'equipaments. També farem una inversió de més de 900.000 euros en vials i voreres. En definitiva, s'ha fet molt, però cal continuar fent. I en aquest sentit vull agrair la molt bona tasca que els regidors i les regidores de l'Equip de govern, així com el personal de l'Ajuntament, estan fent de forma ben coordinada. i vull agrair també la participació dels veïns i les veïnes, que amb les seves idees, mails, opinions, propostes i paciència, ens ajuden a continuar fent que Sant Quirze guanyi en benestar i qualitat de vida.".

Les pàgines d'aquesta publicació especial recullen un balanç de la feina feta, però també apunten projectes sobre els quals s'està treballant, com ara un nou complex esportiu,  noves escoles bressol i residència d'avis, el soterrament de les línies d'alta tensió o un campus universitari.