Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Activitats infantils, mercat ecològic o clubs de lectura són algunes de les propostes


El cap de setmana a SQV
Les propostes d’aquest cap de setmana venen marcades pel cinema, la cultura i el lleure. Activitats per a tots els públics que omplen tres dies de participació.
Cinema compromès
L’Ajuntament i la Mesa de Solidaritat i Cooperació organitzen avui a La Patronal la projecció de “La bicicleta verde”. Es tracta d’una pel•lícula basada en la vida de una neboda de la directora. Wadjda té deu anys i viu en una societat tan tradicional que certes coses com anar en bicicleta li estan totalment prohibides. Tot i això, és una nena divertida i emprenedora que bordeja sempre el límit entre allò autoritzat i allò prohibit. Wadjda desitja tenir una bicicleta per poder competir amb el seu amic Abdullah en una carrera, però la seva mare no li ho permet perquè les bicicletes són un perill per a la dignitat d’una noia.
L’activitat s’emmarca en la programació del Mes de les Dones.
 
Inscripcions obertes Taller Familiar : "L'armari de l'Olívia"
Vine a participar en aquest divertit taller familiar. L’activitat, organitzada per la Biblioteca us proposa participar en un projecte de “Laboratoris de Lectura Portàtil”, atorgat per la Diputació de Barcelona i impulsat per la Gerència de Serveis de Biblioteques, adreçat a nens i nenes de P5 a 3er de primària i els seus familiars. 
L’activitat tindrà lloc el 18 de març de 18 a 19.30 hores a la mateixa Biblioteca. Trobareu més informació a: b.st.quirzev@diba.cat.
 
Convocatòria Comissió per a la protecció del Medi Natural i de la Serra de Galliners
 
La Comissió per a la protecció del Medi Natural i de la Serra de Galliners es torna a reunir avui a les 19 hores al centre cívic Can Feliu. Es tracta d’una oportunitat per debatre les figures de la protecció de la serra i les activitats que s’hi desenvolupen. A banda dels membres de la Comissió, és oberta a tothom. Per assistir-hi només cal que envieu un correu electrònic 48 hores abans de l’inici a: participacio@santquirzevalles.cat.
 
"Com parlar perquè els adolescents escoltin"
 
Es proposa un taller per oferir a les famílies una guia en l'educació dels infants. El foment de l'autonomia, l'alliberar als nens i les nenes d'etiquetes, les alterntives al càstig o la influència dels elogis són alguns dels temes que es desenvoluparan durant les 4 sessions que formen l'activitat.
 
El taller començarà el 5 de març i s'impartirà al menjador de l'escola Purificació Salas. La darrera jornada serà el 2 d'abril, doncs el 26 de març coincideix amb la Setmana Santa. El preu del taller dependrà de les inscripcions, però es situa entre els 140-160 €.
 
Per a més informació, podeu consultar el web www.ampapurisalas.cat.
 
"Contes amb cançonetes"
Dissabte la Biblioteca acull una nova Hora del Conte. Sota el títol “Contes amb cançonetes” les famílies amb nens i nenes d’1 a 3 anys cantaran una cançó relacionada amb un conte o al revés! Un embolic divertit. Acosteu-vos-hi a jugar amb la Rosa Fité!
 
8a Calçotada Popular
És temps de calçots. Aquest dissabte 5 de març, els exteriors de la Masia Can Feliu acolliran la 8a Calçotada Popular del CSA La Impremta. La iniciativa començarà a les 12 hores i, a part del tradicional dinar de calçots, hi haurà partides de bitlles catalanes, vermut, concurs de salsa romesco, concurs de titius, sobretaula amb karaoke i altres sorpreses més. Els tiquets, que tenen un preu de 15€, es poden adquirir anticipadament a l’Estraperlo (carrer Pintor Vila-Puig, 12) i el mateix dia al mateix recinte.
 
 
Concert: Rafael Güell, piano i veu
Els Amics de la Música organitzen dissabte un concert de Rafael Güell. L’artista cursà estudis de piano i harmonia en el Conservatori Superior Municipal de Barcelona. La formació acadèmica li donà una clara base clàssica, que resta al fons de la seva obra i sura entre influències de jazz, blues, soul, pop, rock i música progresiva.
Serà a les 19.30 hores a La Patronal. 
 
Per a més informació us podeu adreçar a amics.musicasqv@gmail.com
 
Mercat ecològic
I com cada primer dissabte de mes, una quinzena de productors ens oferiran productes ecològics i artesans alimentaris, on hi destacaran:
 
Fruites i hortalisses, pa, mel, melmelades, olis, vins, productes càrnics, làctics, plantes aromàtiques, espècies, condiments, elaborats, conserves etc.
 
Us hi esperem!
 
Més informació a : www.mercatecologicdelvalles.cat
 
Trobareu més informació sobre les activitats en aquest enllaç.