Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

El polígon de Can Torras ja compta amb la nova senyalització vertical

El canvi respon a una iniciativa global que s’aplicarà a tots els polígons industrials del municipi per millorar la mobilitat


El polígon de Can Torras ja compta amb la nova senyalització vertical

El polígon de Can Torras ja compta amb la nova senyalització vertical. Fa uns dies que es van instal•lar els nous senyals i ahir a la tarda es va procedir a la seva descoberta. Els nous indicadors canvien el sentit d’alguns carrers, amb l’objectiu de facilitar la mobilitat a la zona, prioritzant els sentits únics i proporcionant més zones d’aparcament.

El veïnat i les empreses de l’entorn han estat notificades sobre els canvis, un avís que s’extén als polígons de Can Llobet i Can Casablanques, que també es veuran afectats per la iniciativa de la nova senyalització. De fet, l’actuació va néixer del projecte Sant Quirze Polígons Actius el 2013, amb l’objectiu de treballar millores que impulsessin la competitivitat dels polígons a diferents nivells i àmbits. Fruït d’una enquesta realitzada entre les empreses d’aquests espais, l’Ajuntament va prioritzar les actuacions, amb la col•laboració dels serveis de Seguretat Ciutadana i Manteniment i Serveis de l’Ajuntament.
El proper 11 de març entraran en funcionament els nous senyals del polígon Can Llobet i, finalment, el 14 de març els de Can Casablanques. El fet que alguns carrers canviïn de sentit farà que sigui necessari extremar la precaució durant els primers dies. La Policia Local intensificarà la vigilància i la informació durant aquest període en les zones afectades. A banda de la senyalització vertical i els passos de vianant, es preveu que en breu es completi la senyalització horitzontal en els diferents polígons.