Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

Glosa, teatre i esport configuren les propostes per aquests tres dies


El cap de setmana a SQV

Story Time: The kings’s servant

Comencem el cap de setmana amb una aposta per la lectura en anglès. Els nens i nenes a partir de 6 anys, inscrits prèviament, poden participar a la Biblioteca d’aquesta proposta organitzada per Kids&Us. A partir de les 18 hores us podreu endinsar en un fantàstic castell d’un rei molt particular...

 
Xerrada: Dones palestines sota l’ocupació israeliana i activitsme internacional
 
El Centre Cívic Masia Can Feliu acull aquesta tarda, a les 19 hores una xerrada sobre la situació i les estratègies de resistència de les dones palestines als territoris ocupats per Israel i presentació de la iniciativa Dones Rumb a Gaza. A càrrec de les periodistes i activistes Laila Serra i Laura Arau.
 
Sant Quirze es prepara per acollir la V Mostra Nacional de cançó improvisada
 
La inauguració de la Plaça de la Glosa obrirà demà dissabte una jornada centrada en aquest cant improvisat. Les Glosadores de la Serra i l’alumnat de l’Institut Sant Quirze seran els encarregats de participar en aquest acte que donarà nom a l’espai ubicat entre el Camí del Mas i carrer Vallcorba. Serà a les 12 hores i comptarà amb presència institucional. 
A continuació, l’Estraperlo acollirà un vermut musical (c/ Pintor Vila-Puig, 12) i un dinar i una sobretaula glosada.
A la tarda, els alumnes de l’escola Onze de Setembre faran una Mostra infantil de Glosa. A continuació, a La Patronal, tindrà lloc la V Mostra Nacional de Cançó Improvisada. 
Després de l'èxit de les darreres edicions, i consolidada ja com una de les trobades de glosa de referència als Països Catalans, hi torna amb una jornada ben especial. Enguany comptarà amb la presència de glosadors de renom com: Titot, Mireia Mena, Ferriol Macip, Laia Pedrol, Fardaxa, Ramon de Cervera, Mateu Xurí i Maribel Servera, acompanyats dels músics Pau Vinyoles, Marc Torrent i Iu Boixader.
Durant la Mostra s’hi podran escoltar melodies i tonades d’arreu dels Països Catalans és una bona oportunitat per a que tots aquells que vulguin, puguin presenciar un espectacle de nivell en que l’objectiu és que els glosadors puguin lluir-se alhora que gaudir tant com el públic que els escolta.
La 5a Mostra Nacional de Cançó Improvisada està organitzada per les Glosadores de la Serra, l'Associació de Foment del Glosat Cor de Carxofa i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i hi col•laboren les entitats La Trinxera de Galliners i La Impremta.
 
 
Curs d'iniciació a la Marxa Nòrdica
 
Nordik Walks torna a organitzar una sessió del curs d’iniciació a la marxa nòrdica dissabte de 9 a 13 hores. La trobada serà al Parc de la Betzuca. Recordeu que la marxa nòrdica és una activitat física moderada, que incorpora a la manera natural de caminar l’ús actiu d’un parell de bastons. Per treure’n el màxim de rendiment, obtindre’n beneficis i realitzar la tècnica amb total seguretat cal treballar la postura i aprendre a utilitzar els bastons amb unes breus sessions teòric-pràctiques. 
Per més informació visitar el blog: www.nordicwalks.cat
Cal inscripció prèvia, contactar per email a: info@nordicwalks.cat o bé al telèfon 608588572
 
Caminantes de Les Fonts
Aquest mes, a causa de la Pasqua, l'excursió dels Caminantes de Les Fonts s'avança al segon diumenge, i tindrà lloc el proper dia 13 de març.
Serà una passejada al Puig Madrona i tornada pel Turó de la Pineda. Aquí teniu els detalls.
 
 
Rialles: El carreró de les bruixes
 
El punt i final a les propostes del cap de setmana el posa l’actuació de Rialles “El carreró de les bruixes”. La Patronal acull aquest espectacle en què la bruixa Estruga es vol dedicar professionalment a la bruixeria però primer ha de passar unes proves... com s’ho farà?
Si voleu saber-ho, només cal que us hi acosteu a les 18 hores. 
 
Preu entrades: 6 € (5 € amb carnet de Rialles), les entrades es poden comprar a la Llibreria Din-A4 i a Serveis Sant Quirze i a la Patronal abans de l'espectacle.
 
Trobareu més detalls sobre l'agenda del cap de setmana en aquest enllaç.