Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

La Plataforma santquirzenca d’ajuda als refugiats de Síria dóna suport econòmic a Proactiva Open Arms

Aquesta oenegé catalana ajuda a salvar vides a la costa grega


La Plataforma santquirzenca d’ajuda als refugiats de Síria dóna suport econòmic a Proactiva Open Arms

El passat 14 de març va tenir lloc una nova comissió de la Plataforma d’ajuda als refugiats de Síria. Aquesta ha decidit donar 5.000 euros a l’entitat Proactiva Open Arms. Aquesta oenegé de Badalona es dedica a salvar vides al mar. L’oenegé s’autofinança amb recursos propis i ajuda mitjançant els quatre socorristes professionals que s’hi han desplaçat l’arribada de 20 embarcacions diàries, és a dir 1.000 persones al dia, inclosa gent gran i nens, a la costa grega.

La Plataforma va decidir donar-hi suport amb gran part dels recursos existents, deixant els 867 euros al compte per a futures accions. La donació es farà mitjançant la unitat de Cooperació de l’Ajuntament, que es posarà en contacte amb aquesta oenegé per comunicar-li. Alhora, se’ls demanarà que algun dels seus representants faci una petita presentació de les accions humanitàries que s’estan duent a terme. Trobareu més informació al seu web: www.proactivaopenarms.org.
En relació a accions futures, i amb l’objectiu de continuar incrementant els recursos econòmics, es va proposar organitzar actuacions mitjançant les associacions de mares i pares dels centres educatius del municipi.