Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

La regidoria d’Educació ultima els detalls de la Mostra Pedagògica de Sant Quirze

La proposta es celebrarà el diumenge 3 d’abril a l’entorn del Centre Cívic Can Feliu


La regidoria d’Educació ultima els detalls de la Mostra Pedagògica de Sant Quirze


“Per educar un nen cal la tribu sencera!” és el proverbi africà que defineix l’objectiu amb què neix la Mostra Pedagògica de Sant Quirze, que es celebrarà el proper 3 d’abril, de 10 a 14 hores, a l’entorn del Centre Cívic Can Feliu. La proposta, impulsada per la regidoria d’Educació, vol crear un punt de trobada entre la ciutadania i les entitats educatives del municipi. Una ocasió per conèixer de primera mà, i en un sol espai, tota l’oferta educativa de Sant Quirze.
La Mostra comptarà amb  més d’una vintena d’estands informatius on les entitats exposaran el seus projectes educatius. Tanmateix, durant la jornada, les famílies podran participar en diverses activitats i tallers organitzats per les pròpies entitats i centres. Conferències, concerts, un tastet de contes o activitats esportives són algunes de les propostes que es podran trobar a la matinal.
Els participants a la Mostra Pedagògica són les escoles i els instituts de Sant Quirze, les AMPAS, les llars d’infants, l’Escola municipal de Música Can Barra, el Centre de Formació d’Adults L’Olivera, les escoles d’idiomes i d’ofimàtica, els diferents centres de suport educatiu, l’Aula d’Extensió Universitària, l’Oficina de Català, l’Esplai La Flama i el Servei de Joventut Canya Jove.
Podeu consultar el programa de la Mostra Pedagògica al document adjunt a aquesta notícia.