Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres

Comença l'adequació de passos de vianant elevats a diferents punts del municipi

Les obres afecten el trànsit dels carrers Bages, Segrià i Segarra-Caus, del 24 al 26 de novembre i als carrers carrers Castanyers, av. del Camp i carrer Joaquín Rodrigo els dies 30 de novembre i 1 de desembre.


Comença l'adequació de passos de vianant elevats a diferents punts del municipi

 L'Ajuntament comença avui els treballs per adequar els passos de vianants elevats d'alguns carrers del municipi. L'objectiu principal d'aquesta actuació és suavitzar el pendent que tenen i facilitar així la circulació per la calçada dels vehicles i, de manera molt especial, dels autobusos.
Els treballs començaran per l'adequació dels passos elevats situats als carrers Bages, Segrià i Segarra/Caus.
Per executar aquests treballs es restringirà el trànsit dels carrers des del 24 fins al 26 de novembre i només podrà accedir-hi el veïnat de la zona. L'aparcament en les zones afectades també estarà limitat.Tot i així, la circulació quedarà restablerta de les 20 fins les 8 hores.
Afectacions al transport públic
Els autobusos que circulen per aquesta zona també modificaran el seu recorregut durant els dies que durin les obres, i també la ubicació d'algunes parades. Més concretament, la parada del carrer Segrià es trasllada a la de l'avinguda Egara, davant del número 75; la del carrer Caus es trasllada al carrer Pedres Blanques amb av. Can Pallàs i el recorregut pel carrer Segrià s'efectuarà pel carrer Noguera el dia 24 i els dies 25 i 26, accedirà a Can Pallàs per l'Avinguda Egara.
La setmana vinent, continuaran els treballs amb les següents possibles afectacions al trànsit i al transport públic.

Dia 30 de novembre:
-La parada situada a la ronda Arraona, davant del Frederic Mompuo, es trasllada a la rotonda situada a la ronda Arraona/av. Can Pallars.
-La  parada d'autobús situada al carrer Joaquín Rodrigo, es desplaça a la rotonda existent a la cruïlla d’av. del Vallès/carrer Joaquín Rodrigo ( davant de l’accés al parc de Can Feliu ) 
-El recorregut pel carrer Joaquín Rodrigo es farà pel carrer Eduard Toldrà i av. del Vallès. 

Dia 1 de desembre:

-La parada situada a l’av. del Camp, a l’alçada del carrer Joan Miró, i la ubicada al carrer Castanyers/carrer del Bosc, es traslladen al carrer Castanyers/carrer Arístides Maillol/carrer Bosc.
-El recorregut d’entrada, carrer Camp i Castanyers, es farà per l’av. del Vallès, carrer del Bosc i carrer Castanyers.
-En sentit de tornada a Sabadell, el recorregut es farà pel carrer del Camp, pg. de Can Barra, carrer Avets i carrer Llaurador.
 

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb la policia local al 937216868 o amb l'Àrea de Via Pública, al 937219414.