Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Ajuntament aprova un conveni per subvencionar projectes i activitats educatives per un import de 150.000 euros

La Junta de Govern Local del passat 8 de març va aprovar l’acord


L’Ajuntament aprova un conveni per subvencionar projectes i activitats educatives per un import de 150.000 euros

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament i les escoles i instituts del poble han signat un conveni per donar suport al desenvolupament de les activitats i projectes d’interès pedagògic, educatiu i formatiu per un import de 150.000€. 

Aquestes activitats es concreten en: dotacions d’instruments per a l’impuls de la música, materials inventariables, materials pedagògics, projectes de racons de jocs simbòlics a l’àmbit infantil, projectes d’informàtica, activitats entorn l’educació especial, impuls de les llengües, dotacions audiovisuals o natació curricular, entre d’altres. 
El conveni beneficia tots els centres esducatius: Lola Anglada, Onze de Setembre, Pilarín Baués, Purificació Salas Xandri, Taula Rodona, El Turonet, Institut Sant Quirze i Institut Salas Xandri.
L’acord estableix que l’Ajuntament dóna aquest suport a través dels diferents programes i accions previstes per a l’exercici de 2016, fomentant l’eficiència en la prestació de serveis. Ambdues parts conceben així l’educació com un dels instruments més importants amb què compta la societat per transmetre als infants els béns científics, culturals, socials i morals que la defineixen.
La renovació o modificació dels projectes i activitats es realitzarà anualment, a proposta dels centres docents, prèvia sol•licitud.
L’import concedit de 150.000 € es distribueix establint els següents criteris: en el cas del projecte de la natació curricular, l’aportació es farà en funció de la despesa de cada centre en concepte de monitoratge, transport en autocar i monitor d’acompanyament. Per a la resta de projectes, l’aportació serà d’un 45% per a cada centre educatiu i d’un 55% per nombre d’aules-classe.