Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Jordi García i Ninfa Estela Chávez s’imposen a la VIII Cursa Nocturna dels Mussols

Més de 600 persones van participar a l’esdeveniment esportiu santquirzenc


Jordi García i Ninfa Estela Chávez s’imposen a la VIII Cursa Nocturna dels Mussols

Jordi García ha estat el guanyador de la VIII Cursa dels Mussols, celebrada aquest passat dissabte 19 de març al vespre. García ja havia guanyat la cursa els anys 2012, 2013 i 2014 i va ser el tercer classificat l’any passat. En categoria femenina, Ninfa Estela Chávez es va tornar a imposar com ja va fer l’any passat. L’aigua caiguda els darrers dies i especialment el migdia del mateix dissabte van fer que trams del circuït fossin dominats per un terra lliscós i ple de fang, que va ser molt present en la primera pujada de circuït. Afortunadament, no va ser necessari atendre a cap atleta amb cap lesió important, res més enllà d’una estrebada de turmell o algun cop.

Jordi García va dominar la Cursa des de la mateixa línia de sortida. En finalitzar la primera pujada ja avançava en solitari i, darrera seu, hi anaven els prop de 500 corredors que el seguien. Va aconseguir completar el recorregut en 50 minuts i 53 segons, un gran temps per l’estat del circuït. Cinc minuts més tard va arribar el segon classificat, Santi Martín. Va completar el podi Eduard Zamora.

En categoria femenina, el guió va ser molt similar. Ninfa Estela Chávez va dominar la prova amb autoritat completant la cursa en 63 minuts i 10 segons. Cinc minuts més tard arribava la segona classificada, Laia Vives. I el podi el va completar Victòria Hodgkinson. El nombre total d’atletes que va arribar a la meta va ser de 477, 80 més que en l’edició de l’any 2015. Prèviament a la cursa adulta,  es van desenvolupar les tres curses infantils, en què també es van viure escenes de gran competitivitat entre els i les joves valors de les curses de muntanya.

Properament es publicaran totes les classificacions a www.cursadelsmussols.cat.

Podeu veure un resum fotogràfic de l'esdeveniment al següent enllaç.