Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Nova edició del concurs literari de contes solidaris i poesia

Els originals es poden presentar fins al 30 d’abril a la Biblioteca Municipal


Nova edició del concurs literari de contes solidaris i poesia

L’entitat solidària Ateneu del Món ha convocat la setena edició del Premi literari de contes solidaris i poesia. L'objectiu de la convocatòria és fomentar i promoure la creació literària a l'entorn de la solidaritat. Com en els anys anteriors, s’han establert tres categories en la modalitat de contes solidaris, una per a participants de 10 a 12 anys, una altra per a participants de 13 a 17 anys i una tercera categoria per a adults. Hi haurà una modalitat de poesia amb categoria única.

Els contes hauran de tenir un màxim de dos fulls, hauran de ser inèdits i escrits en llengua catalana o castellana. Els poemes tampoc podran passar dels dos fulls. Els originals, tal com estableixen les bases, s'hauran de presentar a la biblioteca municipal abans del dimecres 30 d'abril. Les bases completes poden consultar-se a www.ateneudelmon.org i al següent enllaç. El jurat estarà format per un membre de l’ONG Ateneu de Món, una persona de la biblioteca, un representant de l’ajuntament, una professora de literatura, un autor del poble i un representant dels mitjans de comunicació.

Premis
En l’apartat de contes solidaris, hi haurà un premi per cada categoria:
-De 10 a 12 anys: un val de 50 euros per a la compra de llibres, material escolar o d’escriptori, a la Papereria DINA-4 de Sant Quirze, i dues entrades per al proper espectacle de Rialles.
-De 13 a 17 anys: un val de 70 euros per a la compra de llibres, material escolar o d’escriptori, a la Papereria DINA-4 de Sant Quirze.
-Adults: un val de 100 euros per a la compra de llibres, material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DINA-4 de Sant Quirze.
En l’apartat de poesia hi haurà un premi únic, consistent en un val de 100 euros per a la compra de llibres, material escolar o d’escriptori, a la Papereria DINA-4  de Sant Quirze.

Tots els concursants rebran un diploma de participació. Els premiats es donaran a conèixer el 22 de maig al Festival de Contes, que se celebrarà a la Masia Can Barra. El lliurament de premis, es farà dins de la Festa del Comerç Just i Banca Ètica, el dia 29 de maig, a les 12 hores, al Parc de les Morisques.