Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sant Quirze esdevindrà seu del Top4 Final de la Lliga Catalana Cadet femenina

El Club Handbol Sant Quirze disputarà aquesta competició amb opcions al Campionat d’Espanya


Sant Quirze esdevindrà seu del Top4 Final de la Lliga Catalana Cadet femenina

Les cadets femenines del Club Handbol Sant Quirze disputaran els properes dies 2 i 3 d’abril el Top4 Final de la Lliga Catalana, i ho faran al nostre municipi, al poliesportiu municipal de Can Casablanques. El poble esdevindrà seu del Top4, una competició que es disputa un cop acabada la lliga regular entre els quatre primers equips. En aquesta ocasió, els participants seran els equips de Granollers, La Roca, Ascó i Sant Quirze.

Dissabte, a partir de les 16 hores, tindrà lloc el partit Sant Quirze-Ascó i Granollers-La Roca. Diumenge, es disputarà la competició entre tercers i quarts i, a continuació, la final.
Segons que manifesta el Club Handbol Sant Quirze, de la mà d’Albert Barrera “ens sentim forts i amb opcions a guanyar. Les jugadores estan convençudes i contentes, hem guanyat la lliga i pensem que malgrat hi ha equips molt bons, hi ha esperances reals”.
Recordem que el Club compta amb tres jugadores a la selecció catalana i dues a l’espanyola. El triomf del Top4 donaria accés al Campionat d’Espanya.
El Club Handbol Sant Quirze anima tothom a acostar-se els dies 2 i 3 d’abril al poliesportiu per animar-los a aconseguir el triomf.