Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

La Mostra Pedagògica de Sant Quirze, un aparador de l’oferta educativa del municipi

La proposta tindrà lloc el diumenge 3 d’abril, de 10 a 14 hores, a l’entorn del Centre Cívic Can Feliu


La Mostra Pedagògica de Sant Quirze, un aparador de l’oferta educativa del municipi

El proper diumenge 3 d’abril, a partir de les 10 del matí, l’entorn del Centre Cívic Can Feliu serà l’escenari de la primera Mostra Pedagògica de Sant Quirze. La proposta, impulsada per la regidoria d’Educació, vol crear un punt de trobada entre la ciutadania i les entitats educatives del municipi. Una ocasió per conèixer de primera mà, i en un sol espai, tota l’oferta educativa de Sant Quirze.
La Mostra comptarà amb  més d’una vintena  de punts informatius on les entitats exposaran el seus projectes educatius. Tanmateix, durant la jornada, les famílies podran participar en diverses activitats i tallers organitzats per les pròpies entitats i centres. Conferències, concerts, un tastet de contes o activitats esportives són algunes de les propostes que es podran trobar a la matinal.
Els participants a la Mostra Pedagògica són les escoles i els instituts, les AMPAS, les llars d’infants, l’Escola municipal de Música Can Barra, el Centre de Formació d’Adults L’Olivera, les escoles d’idiomes i d’ofimàtica, els diferents centres de suport educatiu, l’Aula d’Extensió Universitària, l’Oficina de Català, l’Esplai La Flama i el Servei de Joventut Canya Jove.
Podeu  consultar el programa de la Mostra Pedagògica.