Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Torna una nova edició de l’Aplec del Mussol

La fira d’artesania omplirà de mussols el parc de les Morisques


Torna una nova edició de l’Aplec del Mussol

El cap de setmana del 9 i 10 d’abril, Sant Quirze celebrarà una nova edició de l’Aplec del Mussol. Aquesta au nocturna, que s’identifica amb el municipi, serà novament la protagonista de les activitats que conformen la programació de l’Aplec. El tret de sortida serà dissabte 9 d'abril, a les 20 hores, a la Patronal, amb l’acte de lliurament dels premis Mussol de l’Any i Mussol de Sant Quirze 2016, atorgat a Ràdio Sant Quirze amb motiu, entre d’altres, del 10è aniversari de l’emissora. Properament, es comunicarà les entitats guardonades amb els premis Mussol de l’Any.
L’Aplec continuarà diumenge 10 d’abril, al parc de les Morisques, amb la Fira d’artesania, a la qual els artistes i artesans exposaran les seves obres centrades en la figura del mussol. Paral•lelament, es celebrarà un concurs de dibuix infantil, patrocinat per la Pastisseria Mix i l’Agrupació Rialles de Sant Quirze, on els nens i les nenes hauran de dibuixar un mussol o un motiu relacionat amb l’Aplec.
Tanmateix, en el marc de l’Aplec, les pastisseries del municipi elaboraran dolços típics relacionats amb els mussols, com ara “els mussolets”, una galeta amb la forma de l’animal més popular del poble.