Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Diverses activitats per recaptar fons per finalitats solidàries

Aquest cap de setmana se celebren la Black & Whit Party i el Mercat Vintage


Diverses activitats per recaptar fons per finalitats solidàries

Aquest cap de setmana se celebren diverses activitats amb finalitats solidàries. Divendres tindrà lloc la segona edició de la Black & White Party. Es tracta d’una festa dedicada a ballar swing. Tindrà lloc a la Masia de Can Barra, a partir de les 22 hores,  moment en què començarà una classe oberta d’aquest estil musical que està tan de moda en l’actualitat. Els beneficis de la festa es destinaran al projecte Karogen Askk per la construcció de la segona fase del centre de formació d'adults a Thionck Essyl (Senegal).  Per participar-hi, cal fer un donatiu de 5€.

D'altra banda, el Parc de les Morisques acollirà diumenge la tercera edició del Mercat Vintage de St. Quirze del Vallès. Inspirat en els marché aux puces francesos, els flea Markets anglesos o Flohmärkte de Berlín, el mercat combina la moda amb la música, el cinema, les arts plàstiques, la creació i el reciclatge. Podreu trobar tot tipus de productes d’artesania i productes de segona mà per triar i remenar.

Les dues activitats estan organitzades per l’Ajuntament de Sant Quirze, Acció Solidària del Vallès, Ateneu del Món i Cooperación y Ayuda.