Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Una trentena de dones participen en els nous tallers del Centre Municipal d’Informació i Recursos per a les Dones

El coaching i la reflexió entorn els cossos centren les dues iniciatives


Una trentena de dones participen en els nous tallers del Centre Municipal d’Informació i Recursos per a les Dones

Aquesta setmana el Centre Municipal d’Informació i Recursos per a les Dones ha acollirtl’inici de dos nous tallers: Coaching i Taller Nosaltres, repensem els nostres cossos.

Dimarts 5 d’abril una vintena de dones van participar del Taller de Coaching, que enguany arriba a la seva segona edició. La psicòloga Anna García imparteix aquestes sessions, que s’allargaran fins al 7 de juny i se centren en adaptar-se als canvis interns, potenciar les fortaleses pròpies i rescatar la pròpia experiència acumulada i aplicar-la a situacions de resolució complexa. També es treballa la gestió de la pèrdua, la incertesa i el canvi continu.
D’altra banda, dijous 7 d’abril va començar el Taller Nosaltres, ressignificant els nostres cossos. Cada dijous de 18 a 20 hores i fins el 26 de maig una desena de dones treballen de la mà d’Adriana Nicasia, llicenciada en Ciències de la comunicació amb especialització en Espectacle i Nous mitjans; Itsasne Gaubeca Vidorreta, llicenciada en Sociologia, especialitzada en Gènere i Estètica i teoria de l'art contemporani, i Soledad Soler Quesada, fotògrafa i especialitzada en Art per a la transformació social, la inclusió social i el desenvolupament comunitari.
Durant el taller es proposa generar un espai de reflexió, diversió i creació al voltant de les identitats com a dones, mitjançant la fotografia. Amb una clara perspectiva de gènere i feminista, i a partir de l’escenari de la cultura visual, es crea un ambient de sororitat, creativitat i empoderament entre les dones participants, convidant-les a realitzar imatges autobiogràfiques que explorin les seves identitats i la seva imatge corporal. L’objectiu és potenciar la capacitat de les participants com a productores d’imatges fotogràfiques autobiogràfiques, que promoguin la reflexió sobre les identitats que habiten en cada persona, les emocions que les caracteritzen i la imatge corporal que cadascuna té de si mateixa, a través de la introducció a la tècnica fotogràfica.