Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seguretat Ciutadana

L’inspector i el sots-inspector de la Policia Local reben una felicitació en l’acte del Dia de les Esquadres

La distinció reconeix la col•laboració entre els cossos policials


L’inspector i el sots-inspector de la Policia Local reben una felicitació en l’acte del Dia de les Esquadres

L’Inspector i el sots-inspector de la Policia Local de Sant Quirze del Vallès, Juan Antonio González Moratalla i Manuel Vargas Aguilar, han rebut una felicitació per la col•laboració de la Policia Local amb el cos de Mossos d’Esquadra en les tasques de seguretat. El lliurament de la distinció va tenir lloc en el decurs del Dia de les Esquadres 2016 de l’Àrea Bàsica Policial de Sabadell, celebrat el passat divendres 8 d’abril, a la Fundació Caixa Sabadell 1859, a la capital vallesana.
L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i de la jutgessa de Pau del municipi, Petra Molinero. També van assistir-hi, entre d’altres, el cap de la Regió Policial Metropolitana Nord, el comissari Joan Figuera, el cap de l’ABP Sabadell, l’intendent Josep Guillot, el sotscap de l’ABP Sabadell, Felip Garcia, i el cap de la comissaria de districte de Santa Perpètua de Mogoda, el sotsinspector, Albert Aldecoa.
El Dia de les Esquadres és una celebració que té per objectiu reconèixer la feina de totes aquelles persones que integren els Mossos d’Esquadra. La jornada serveix, també, per destacar la contribució a la seguretat ciutadana de diverses entitats, així com de ciutadans i ciutadanes que hagin col•laborat en alguna acció policial.