Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

Aquest diumenge 28N, eleccions al Parlament de Catalunya

La jornada electoral, podreu seguir tota la informació i l'escrutini en directe a www.santquirzevalles.cat


Aquest diumenge 28N, eleccions al Parlament de Catalunya

Aquest diumenge 28 de novembre, se celebren les eleccions al Parlament de Catalunya. Un total 5.363.356 persones podran exercir el seu dret a vot, de les quals 13.807 corresponen al cens electoral de Sant Quirze del Vallès.
Durant la jornada electoral, més d'un centenar de persones participaran per garantir el bon funcionament del comici a Sant Quirze. Des del web www.santquirzevalles.cat  i des de www.radiosantquirze.cat, així com des de les diferents xarxes socials podreu fer el seguiment informatiu d'aquest dia.
Consulta on has d'anar a votar
L'Oficina del cens electoral envia a tots els electors una targeta on especifica el districte, la secció i la mesa, així com l'adreça del col·legi on ha d'anar a votar.
No obstant això, durant la jornada electoral hi haurà diferents possibilitats per consultar el cens, resoldre dubtes i incidències. Per una banda, podeu consultar el vostre col·legi en línia, des d'avui mateix, en aquest enllaç:
>Consulta de Cens Electoral.
>Podeu trucar el telèfon d'atenció a l'elector: 901101900
>Podeu resoldre dubtes presencialment, o per telèfon, al punt d'atenció a l'elector que hi haurà disponible a la planta baixa de l'Ajuntament. Tel.937216800. Plaça de la Vila, 1 08192 Sant Quirze del Vallès.
>Trucant al telèfon de la Generalitat: 012
Horari dels col·legis electorals
L'inici de la votació és a les 9 del matí, tot i que els col·legis puguin estar oberts abans per constituir les meses, garantir la provisió del material electoral, etc.
Els electors, que a Sant Quirze són un total de 13807, podran exercir el seu dret a vot fins les 20 hores, moment en que el president o presidenta de la mesa electoral anunciarà el final de la votació. No obstant això, si en aquell moment queda algú en el col·legi electoral, el president/a permetrà que voti.
Els locals electorals de Sant Quirze del Vallès són els següents:

Secció 1: Escola el Turonet
Seccións 2 i 7: Escola Onze de Setembre
Secció 3: Centre Cívic Torre Julià
Secció 4: Biblioteca Municipal de Sant Quirze
Seccions 5 i 12: Escola Lola Anglada
Seccions 6 i 11: Casal d'Avis
Seccions 8 i 10: La Patronal
Secció 9: Local Social Municipal (Plaça del Molí s/n)


Documents d'identitat per votar
El dia 28 de novembre de 2010 podeu exercir el dret de sufragi actiu mitjançant el vot personal, amb identificació prèvia del DNI, passaport o carnet de conduir originals (no importa que estiguin caducats), davant del president/a de la mesa electoral que correspongui.
L'Oficina del Cens electoral envia a tots els electors una targeta censal on figura la secció en la qual està censat cada elector i la mesa on li correspon votar amb l'adreça del col·legi electoral.

Escrutini

Podreu seguir l'escrutini en línia mitjançant el web municipal www.santquirzevalles.cat i la seva retransmissió  en directe a Ràdio Sant Quirze.
 
Altra informació d'interès:

>Calendari electoral
>Normativa electoral
>Glossari electoral
>Preguntes i respostes
>Dades del procés electoral
>Informació electoral per SMS
>Enllaços d'interès