Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’alumnat de Pedagogia de la UAB visita l’Ajuntament

L’activitat permet al jovent conèixer contextos educatius on desenvolupar la seva carrera professional


L’alumnat de Pedagogia de la UAB visita l’Ajuntament

L’alumnat de primer grau de Pedagogia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha visitat aquest matí l’Ajuntament de Sant Quirze per conèixer de primera mà el funcionament de la regidoria d’Educació i Formació.
L’alcaldessa Elisabeth Oliveras ha donat la benvinguda al jovent, al celler de Can Barra, i els ha exposat la visió de transversalitat de l’Educació a tots els àmbits i serveis de l’Ajuntament; des de la necessitat pedagògica per realitzar un Pla General d’Ordenació o l’exemple del projecte de Pressupostos Participatius, on la pedagogia és necessària per fomentar la participació de la ciutadania. La jornada ha continuat amb la intervenció del tècnic responsable del servei d’Educació, Nicolás Castellano, que ha explicat el funcionament de la regidoria, el contacte permanent amb els centres educatius i ampes, i els projectes que el servei duu a terme durant el curs escolar.
Aquesta visita és una activitat que s’emmarca en el context d’unes sortides de camp que realitzen els i les estudiants de Pedagogia dins la seva formació com a futurs professionals de l’Educació.